Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Europos taurės vadovai ketvirtadienį paskelbė, kad atsilaisvinusią vietą 2020-2021 m. sezone užims Baro „Mornar“ klubas.

„Mornar“ pakeis Rišono „Maccabi“ ekipą, kuri savo noru iš turnyro pasitraukė dėl siaučiančios koronaviruso pandemijos bei galimų finansinių problemų.

Praėjusį sezoną Juodkalnijos klubas varžėsi FIBA Čempionų lygoje. C grupėje, kurioje žaidė Nymburko ERA, Tenerifės „Iberostar“, Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“, Atėnų „Peristeri“, Bambergo „Brose“, Gaziantepo „Gaziantep“ bei Rygos VEF klubai, „Mornar“ pasiekė 4 pergales, patyrė 10 pralaimėjimų ir užėmė 7 vietą 8 komandų grupėje bei į atkrintamąsias nepateko.

Žaisti norą išreiškė ir Utenos „Juventus“ klubas, tačiau dar vakar Lietuvos ekipa patvirtino, jog teisės varžytis šiame turnyre negavo dėl standartų neatitinkančios arenos.

„Topolica“ arena, kurioje namų rungtynes žaidžia „Bornar“, talpina 2625 žmones, tuo metu Utenos sporto ir pramogų arena – 1700 asmenis.

Juodkalnijos ekipa Europos taurėje pateko į B grupę, kurioje varžysis su Podgoricos „Budučnost“, Paryžiaus „Metropolitans“, Brešos „Germani“, Ulmo „Ratiopharm“ bei Malagos „Unicaja“ ekipomis.

Komentarai:
Anonimas
Zlunga eurocup projektelis, jeigu tik tokias visiskas lavonines komandas ima zaisti. Klausimas ar visai tie du tukstanciai ziurovu ateis paziuret, man atrodo ir zais ten jie tusciose arenose.
2020-09-17
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.