Nuotr.: Kėdainių Nevėžis
Nuotr. Kėdainių Nevėžis

Kėdainių „Nevėžis“ pasirašė ilgalaikę rėmimo sutartį su viena didžiausių lažybų bendrovių Baltijos šalyse „Optibet“. Šio generalinio rėmėjo atėjimas galutinai verčią naują puslapį Kėdainių „Nevėžio“ klubo istorijoje. Šį organizacijos virsmą simbolizuoja jau ankščiau pristatytas naujasis logotipas, pasikeitusios klubo spalvos bei pavadinimas – nuo šiol klubas vadinsis Kėdainių „Nevėžis-Optibet“.

„Tai yra ypatingai džiugi diena, kadangi net ir sunkiu ekonominiu laikotarpiu pavyko rasti labai stiprų generalinį rėmėją. „Optibet“, būdama stipria užsienio kapitalo įmone, patikėjo mūsų vizija bei ateities planais. Tai yra ypatingai didelis gaivaus oro gurkšnis mūsų organizacijai, kuris, tikimės, padės galutinai padengti klubą slegiančias skolas bei kartu su naujuoju rėmėju visą dėmesį skirti naujiems tikslams ateityje“, – sakė klubo direktorius Vytenis Gulbinas.

„Optibet“ priklauso „ENLABS“ įmonių grupei ir veikia Baltijos šalyse bei Suomijoje. „Optibet“ daugiau nei dešimt metų yra didžiausia lažybų bendrovė Latvijoje, o 2014 metais įmonė įžengė į Estijos, 2018 – į Lietuvos rinkas ir nuolat plečia savo veiklą Europoje ir kitose pasaulio dalyse.

„Dirbdami skirtingose šalyse remiame įvairias sporto šakas ir komandas, nes tikime, kad tik su verslo parama sportas judės pirmyn, – teigė „Optibet“ prekės ženklo vadovė Lietuvoje Greta Žudytė. – Naują etapą pradėjusio „Nevėžio“ darbai bei iniciatyvos mus maloniai stebina. Manome, kad per metus laiko jų nuveikti darbai yra tik pati pradžia didelių projektų ateityje. Mūsų įmonė stengiasi žengti koja kojon su naujausiomis tendencijomis, kad užtikrintume kokybiškas pramogas ir puikų aptarnavimą savo klientams.

Panašų požiūrį jaučiame „Nevėžio“ klube – tobulinami veiklos procesai, dirbama tvarios veiklos link, daug dėmesio skiriant tiek žaidėjams, jų komfortui bei tobulėjimui, tiek klubo personalui, tiek fanams. Tai yra esminė priežastis, kodėl mes norime būti viso to dalimi ir augti kartu.“

Komentarai:
tiskevicius
trash klubai kuriuos remia sitos sektos... slykstu
2020-09-19
-2
Atsakyti
Pasikeite
Vadovybė ir matosi pirmieji rezultatai. Tikiuosi Nevėžis sugrys į tą lygį kai žaisdavo pusfinaliuose.
2020-09-18
+12
Atsakyti
.
o jum neatrodo kad lažybų įmonės kip tik už skaidresnes lažybas? Ar lažybų įmonė nupirks klibą kad ten žaidėjai galėtų varkes sukt ir tik laimėt iš bendrovės pinigų?
2020-09-18
-4
Atsakyti
Anonimas
Aciu Dievui nei vienu kedainiu rungtyniu neziuriu. Turet pavadinime lazybu bendrove, plius zinant koks nesvarus nevezio klubas dar buvo visai neseniai, taip ir matosi kaip nevezio krepsininkams labai nekrenta i krepsi 4-am kelinyje.
2020-09-18
-4
Atsakyti
Cirkas
Cbet jau yra dabar dar optibet atsirado,kaip galima leist tokias machinacijas lazybu bendroves pagrindines komandu remejos :D tai visiskai nesuderinama, kalbama apie visokius skaidrumo principus ir ju propogavima, bet pavadinimai komandu lazybu bendroviu tai tiesiog nelogiska :D dzukija turbut sekanti? Kuria taps sita? Betsafe? Olybet? Topsport? Tikiuosi bent viena is situ dvieju lazybu komandeliu iskris i nkl ir kukuos ten
2020-09-18
-5
Atsakyti
Anonimas
lažybose skendes klubas bendradarbiaus su lažybų bendrove. šaunu
2020-09-18
-1
Atsakyti
Blagadariniskas
oho net 15 milijonu eur skirs :O
2020-09-18
Atsakyti
Ceska
na dabar biudzetas uz Zal bus didesnis
2020-09-18
+8
Atsakyti
Anonimas
sitas pavadinimas kedainiam butu labiau tikes pries kokius 4-5 metus...
2020-09-18
+6
Atsakyti
Top sport
Oho 5 metai - 3mln euru 💵💸💰
2020-09-18
+3
Atsakyti
lazybos - lochams
2020-09-18
-4
Atsakyti
Anonimas
maniau bus pagal verslo plana, Nevezis-Norfa
2020-09-18
+1
Atsakyti
Anonimas
neptuna irgi optibet remia, nu idomu
2020-09-18
-3
Atsakyti
.
buvo cbet, dabar pasipilde optibet kas sekantis? gal visos lažybu kontoros turės po savo komanda?
2020-09-18
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.