Nuotr.: Obradoiro CAB
Nuotr. Obradoiro CAB

Ispanijos ACB pirmenybėse fantastiškai debiutavęs Laurynas Birutis tapo pirmojo turo MVP.

Laurynas Birutis

Laurynas  Birutis
Pozicija: C
Amžius: 23
Ūgis: 213 cm
Svoris: 114 kg
Gimimo vieta: Šiauliai, Lietuva

23-ejų lietuvis pirmajame ture per 31,5 minutės pelnė 27 taškus (9/11 dvit., 9/10 baudos), atkovojo 12 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 3 metimus, perėmė 1 kamuolį, išprovokavo 8 pražangas, 5 sykius suklydo ir triskart prasižengė bei surinko 42 naudingumo balus.

„Turime gerą komandą su puikiais treneriais. Kiekvieną dieną tobulėjame ir tai buvo matoma jau pirmosiose rungtynėse, – ACB oficialiam puslapiui pasakojo Birutis. – Buvo malonumas vėl žaisti ir mėgautis sportu, kurį mylime, po tiek laiko ir šis jausmas bei komandos pergalė man – labai svarbi.“

Vidurio puolėjo atstovaujama Santjago de Kompostelos „Obradoiro CAB“ pirmajame ture 101:82 įveikė Fuenlabrados „Montakit“, nors dar prieš lemiamą ketvirtį rezultatas buvo lygus (69:69).

„Dvikovą pradėjome gerai, bet po to varžovams leidome pelnyti daug lengvų taškų greitose atakose ir antraisiais šansais. Po pertraukos mūsų gynyba prisitaikė, puolimas gerai veikė, todėl sugebėjome atitrūkti“, – pergalės akcentus sudėliojo Birutis.

Komentarai:
man is visko i Arapovičiu jis neša.jai ir toliau taip maitins komandos draugai,gali rimta sezona pagauti jaunuolis
2020-09-23
+7
Atsakyti
djgaffer
Debiutas tai vertas pagarbos.Realiai,net sunku atsiminti,kada mūsiškis taip galingai debiutavo stiprioje lygoje.Įsirašė ne tik į mūsų,bet ir į ACB krepšinio metraščius.
2020-09-22
+6
Atsakyti
VanDer
Neblogai isnaudojamas buvo ... bet geram eurolygos centrui reikia daugiau raumenio-greicio. Linkejimai nesuluzti in ACB ir suzaisti rimta sezona.
2020-09-22
-6
Atsakyti
Žalgiris
O Žalgiriui buvo per prastas..
2020-09-22
-9
Atsakyti
Realus
šaunuolis! varyk taip ir toliau.
2020-09-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.