Nuotr.: NICOLAS NICOLAS MESSYASZ/SIPA-Scanpix
Nuotr. NICOLAS NICOLAS MESSYASZ/SIPA-Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) legenda Michaelas Jordanas neria į naują veiklą.

Pranešama, jog dabartinis Šarlotės „Hornets“ savininkas pirmadienį įkūrė autosporto komandą, kuri dalyvaus NASCAR lenktynėse.

Žurnalistas Shamsas Charania praneša, jog šešiskart NBA čempionas autosporto komandą kuria kartu su Danny Hamlinu, kuris praeityje tris sykius laimėjo „Daytona 500“ lenktynes.

Komandos pavadinimas dar nėra aiškus, tačiau jos vairuotojas bus Bubba Wallace'as, su kuriuo pasirašyta ilgalaikė sutartis.

Jordanas tapo pirmuoju juodaodžiu NASCAR komandos savininku nuo 1973-iųjų ir būtent šį faktą jis paminėjo kalbėdamas apie naują projektą.

„Užaugau Šiaurės Karolinoje ir tėvai mane nuolat vesdavosi į NASCAR lenktynes, – kalbėjo Jordanas. – Turėti savo komandą su draugu Hamlinu yra nuostabu. Istoriškai NASCAR turėjo problemų su rasių įvairove, bet džiaugiuosi, kad tai keičiasi.“

Komentarai:
djgaffer
Žmogus,iš kurio turėtų imti pavyzdį dauguma krepšininkų.Žinom ne vieną istoriją apie bankrutavusius žaidėjus,tai jie galėtų klausti patarimų Jordano,kaip didinti savo pinigus baigus karjerą.
2020-09-22
-4
Atsakyti
Mocas
Belieka palinkėti, jog sektųsi geriau nei jo valdomam Šarlotės krepšinio klubui. :)
2020-09-22
+3
Atsakyti
lol
as manau jo nascar komanda turi problemu su rasiu ivairove, nes vadovybe turi buti tokia: baltas, juodas, latino ir azijietis
2020-09-22
-30
Atsakyti
WWE RAW VS SMACKDOWN 2008
O TAI NERA RASIU NELIGYBES NBA KUR JUODODZIU DAUGIAU NEI 90 PROC
2020-09-22
+10
Atsakyti
Www
ble kiek jis valiutos turi pakeles 🤣
2020-09-22
+1
Atsakyti
klausimėlis
Ar ne rasistiška net minėti tokį faktą, kad juodaodis vadovauja? Koks skirtumas čia odos spalva?
2020-09-22
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.