Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Dokumentinio filmo „Paskutinio šokio“ kūrėjai sulaukė įvertinimo – kūrėjų darbas buvo apdovanotas prestižiniu „Emmy“ apdovanojimu.

Dokumentika, kurioje pasakojama apie 1997-1998 m. Čikagos „Bulls“ sezoną, buvo apdovanota „Nepakartojamos dokumentikos arba nefantastinio serialo“ kategorijoje.

Prieš paskelbiant nugalėtojus „Paskutinis šokis“ buvo nominuotas trijose kategorijose: „Neįtikėtina dokumentika arba nefantastinis serialas“, „Neįtikėtinas montavimas su fantastika nesusijusiame kūrinyje“, „Neįtikėtina režisūra dokumentikoje arba kūrinyje, nesusijusiam su fantastika“.

„Paskutinis šokis“ TV ekranuose pasirodė balandžio 19-ąją ir sulaukė milžiniško populiarumo bei krepšinio aistruolių įvertinimo. Ši dokumentika iki šiol yra prieinama „Netflix“ platformoje.

Komentarai:
djgaffer
Pavadinimai nominacijų tai kažkas siaubingo.Net nesuprasi iš pirmo karto,už ką būtent ji duodama.Atrodo,kad norėta padaryti nominacijas kuo ilgesniais pavadinimais specialiai.
2020-09-24
+1
Atsakyti
Jau tos nominacijos kuo toliau tuo keistesnės.
2020-09-24
+1
Atsakyti
Audrius
dar Oscar tegu duoda pz
2020-09-24
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.