Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ paskelbė, kad su savo žvaigžde Nikola Mirotičiumi pratęsė kontraktą iki 2025 metų.

Nikola Mirotic

Nikola  Mirotic
Pozicija: PF, SF
Amžius: 29
Ūgis: 208 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Podgorica, Juodkalnija

Pasibaigus naujajam susitarimui Mirotičiui jau bus 34-eri metai.

„Esu labai dėkingas už šią galimybę ir džiaugiuosi, jog pratęsiau savo kontraktą. 2025-ieji skamba puikiai, galėsiu daug metų vilkėti šiuos marškinėlius ir tikiuosi, kad jie bus labai sėkmingi.

Visi žino, kad grįžti iš JAV nėra lengva, bet klubas padarė viską, norėdamas mane turėti čia. Sirgaliai man dovanojo savo meilę ir energiją. Jau esu sakęs daug kartų, kad nustebau dėl to, kaip jie mane priėmė. Noriu, kad žmonės vėl lankytųsi mūsų arenoje ir mėgautųsi krepšiniu. Mūsų vienintelis tikslas yra laimėti titulus“, – sakė Mirotičius.

2019 metų vasarą puolėjas grįžo iš NBA ir su Katalonijos sostinės ekipa sudarė sutartį pagal formulę 3+1, tad komandoje turėjo žaisti bent iki 2022 metų.

Tuomet Ispanijos žiniasklaidoje buvo pranešama, kad 29-erių 208 cm ūgio Mirotičius per ketverius metus uždirbs 26 mln. eurų.

Pirmajame savo sezone „Barcelonoje“ puolėjas vidutiniškai Eurolygoje pelnė po 19 taškų, atkovojo po 6,9 ir perėmė po 1,2 kamuolio, atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 22,5 naudingumo balo.

Ispanijos lygoje iš Juodkalnijos kilęs atletas pelnė po 19,5 taško, sugriebė po 5,7 kamuolio bei buvo išrinktas pirmenybių MVP.

Komentarai:
Trauma
dabar reik tokios traumos kaip macui ir teismų epopėja teprasideda. kad net baigt karjerą reiktų norint pinigus gaut, nors laisvai dar žaist gali :) bet niekas negali pamatyt tavęs žaidžiančio :)
2020-09-25
+6
Atsakyti
bliam butu gerai kada turet europoj(gal EL)trade\'us
2020-09-25
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.