Du sezonus (2003-2005 m.) Maskvos CSKA klube praleidęs amerikietis Marcusas Brownas palieka ekipą. Klubas pranešė, kad abipusiu susitarimu sutartis buvo nutraukta.

"Aš norėčiau padėkoti sirgaliams, savo komandos draugams, CSKA klubui už du puikius sezonus praleistus šiame klube, - sakė M.Brownas. - Aš dar jaunas ir kaip daugelis Europos žvaigždžių norėčiau save išbandyti NBA".

Tuo tarpu Maskvos CSKA generalinis vadybininkas Sergejus Kuščenko atsisveikindamas dėkojo krepšininkui: "Norėčiau padėkoti Marcusui už jo nuostabų žaidimą ir palinkėti sėkmės ateityje. Ačiū, Marcusai".

2003 metais į Maskvą iš Turkijos atvykęs M.Brownas tapo vienu komandos lyderiu, pirmajame savo sezone Rusijos lygoje pelnydamas 13,9 taško, o per Eurolygos susitikimus surinkdamas 19,6 taško.

Antrajame sezone "armiečių" gretose krepšininkas Eurolygoje įmesdavo po 16 taškų, komandos draugams asistuodavo 3,1 karto bei po krepšiais sugriebdavo 2,9 atšokusio kamuolio.

Taip pat krepšininkas padėjo CSKA komandai šiemet pasiekti Eurolygos Finalinį ketvertą, tačiau ten patyrė visišką fiasko, savo žiūrovų akivaizdoje likę ketvirti.

Per du sezonus Maskvoje M.Brownas dusyk tapo Rusijos Superlygos čempionu.

Komentarai:
Sakia as jums, kad jam Europos marskineliai, kaip ir Sarui, Macui, Siskai , Parkeriui jau permazi.
2005-06-30
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.