Naujo vidurio puolėjo kitam sezonui ieškantis Niujorko „Knicks“ prezidentas Isiah Thomasas turi tris kandidatus, galinčius užimti šią vietą – Vašingtono „Wizards“ aukštaūgį Kwame‘ą Browną, Sietlo „SuperSonics“ „centrą“ Jerome‘ą Jamesą ir Klivlendo „Cavaliers“ lietuvį Žydrūną Ilgauską. Naujam krepšininkui Niujorko klubas gali pasiūlyti iki 5 milijonų JAV dolerių.

Naujokų biržoje pakvietę sunkųjį krašto puolėją Channingą Frye, Niujorko komandos vadovai teigia, kad pagrindinis šios vasaros jų darbas yra pasirašyti sutartį su nauju vidurio puolėju. Neatmeta ir mainų tikimybė.

„Vasarą turime daugybę laiko, kad komandą papildytume aukštaūgiu. Manau, jei tokį rasime, ši komanda bus labai gera“, – optimistiškai į ateitį I.Thomasas.

Vienas lengviausiai gaunamų krepšininkų iš šios trijulės yra Vašingtono komandai priklausantis K.Brownas. Pirmasis 2001 metų naujokų biržos šaukimas taip ir nepatvirtino savo vardo ir nerado vietos NBA. Per atkrintamąsias praėjusio sezono varžybas „Wizards“ net suspendavo savo krepšininką „dėl skirtingo požiūrio į darbą“.

Visgi prieš kelias dienas Vašingtono komanda nusprendė apriboti K.Browno laisvę ir galės viršyti bet kokį kitų klubų pasiūlymą. Tokiu atveju Niujorko klubas planuoja ryžtis mainams, už K.Browną atiduodami Michaelą Sweetney.

Priminsime, kad birželio 30-ąją pasibaigus Ž.Ilgausko ir Klivlendo „Cavaliers“ kontraktui, lietuvis tapo laisvuoju agentu ir gali rinktis bet kurį kitą klubą. Tačiau sunkiai tikėtina, kad pasibaigusį sezoną 14 mln. JAV dolerių uždirbęs krepšininkas keltųsi žaisti į Niujorką už beveik trigubai mažesnį atlyginimą.

Komentarai:
Artistai New Yorkas: siulo Ilgauskui J. Jameso lygio atlyginima. Isisvajojo...
2005-07-03
-1
Atsakyti
Zydrunas beto sake kad jam labai patinka tokie zaidiejai kurie visa laika zaidzia vienam klube ir todel manau jis pasiliks cavsuose
2005-07-01
-3
Atsakyti
tai kad cavs zada ilgui moketi apie 10mln doleriu tai jis tikrai niujorke nezais
2005-07-01
+1
Atsakyti
I.Thomasas man neatrodo kazkodel geras vadybininkas niujorka y minusa igramzdino stebuklingu krepsininku neturi,daro kazkokius nesamoningus treidus...tarkim ir Michaelą Sweetney y browna,sweetney yra jaunesnis ir perspektyvesnis uz browna ir tas brownas kazkoks...sweetney juk tebuvo antras sezonas dabar.
2005-07-01
+1
Atsakyti
Gerai sakai MJ, grajokas atrodo neblogas tas Marburis, bet komandos kazkaip nepatempia...
2005-07-01
+1
Atsakyti
MJ
Tikiuosi jis neis i NY, nes yra tikia "taisykle": kur Marbury - ten pralaimejimai...:)))
2005-07-01
+2
Atsakyti
5 milijonai hohohoh :D
2005-07-01
+7
Atsakyti
Bet visvien patarciau eit i New Yorka ..... turi jis tu babkiu.... jei gerai losh tai uzmokes ir daugiau ;) ...... blyn dabar New York'o Knick tikrai geresne komanda..... S.Marbury , J.Crawford , Q.Richardson ..... o kas pas Cavaliers ? LJ .... ?
2005-07-01
-1
Atsakyti
nu joooo... tyčiojasi :)
2005-07-01
-3
Atsakyti
lietuvis tapo laisvuoju agentus
2005-07-01
-2
Atsakyti
pz is ilgausko saipos :)) 5 mln :))
2005-07-01
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.