Lietuvos jaunimo (iki 20 m.) rinktinė baiginėja pasiruošimą Europos čempionatui. Šeštadienį (07.02) lietuviai sužaidė paskutines draugiškas rungtynes ir liepos šeštąją išvyks į Čehove (Rusija) vyksiančias Senojo žemyno pirmenybes.

Draugiškų rungtynių ciklą Rimo Kurtinaičio auklėtiniai užbaigė pergalingai 107:76 įveikta Latvijos rinktinė. Tai buvo trečioji mūsiškių pergalė prieš kaimynus per tris pastarąsias dienas.

Iš viso birželio-liepos mėnesiais jaunimo rinktinė su Lietuvoje viešėjusiais kroatais, turkais ir latviais sužaidė aštuonerias draugiškas rungtynes bei iškovojo septynias pergales. Vienintelė nesėkmė – pralaimėjimas kroatams – patirta, kai nerungtyniavo komandos lyderiai – Renaldas Seibutis, Jonas Mačiulis ir Artūras Jomantas.

A.Jomantas, vienas iš dviejų praėjusio Europos jaunimo čempionato „bronzinės“ rinktinės narių (kitas – J.Mačiulis), paskirtas rinktinės kapitonu. Galutinį rinktinės dvyliktuką penktadienį paskelbė portalas „BasketNews.lt“.

Liepos aštuntąją prasidedančiame Europos jaunimo čempionate Lietuvos rinktinė varžysis B grupėje. Mūsiškių varžovais bus italai, baltarusiai ir čekai.

Komentarai:
sermas, dar pociu prijungt, zodziu 3 starto penketo nariai nelosia, bet vistiek gerai varo. Cekus tai supurtys, su belarusais ir neturetu vargt, idomu ar tas ju veramayenko ar koks ten, kur rusyne losia zais ar ne.. man atrodo jis 84, o jei jis nelos, tai +30 bus lietuviu, su oitalais tai velnias zino, yr ten neblogu pas juos, bet turetu iveikt
2005-07-04
+3
Atsakyti
Saunus jaunimelis,daug ka jie gali pasiekti,tad sekmes!!!
2005-07-03
+1
Atsakyti
Belieka palinketi sekmes...
2005-07-03
-1
Atsakyti
bet isivaizduoju kokie jie butu zverys jej prijungtume dar kleiza ir andriuskeviciu
2005-07-03
-1
Atsakyti
tik gaila kad nera statistikos???
2005-07-03
+3
Atsakyti
tiesiog saunuoliai suvare arklius kaip kokius vaikus!!! lietuviai turetu tikrai uzlipdi cempionate ant prizines vietos ir linkiu kad ta vieta butu pati auksciausia,t.y. zinoma auksas!!!
2005-07-03
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.