Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Hjustono „Rockets“ gynėjas Russellas Westbrookas palikdamas NBA burbulą Orlande viešbučio darbuotojams įteikė 8 tūkst. JAV dolerių arbatpinigių.

„Jie mumis labai gerai pasirūpino, jiems prireikė laiko ir energijos tam, kad savo darbą atliktu aukščiausiu lygiu. Tai buvo teisingas poelgis, o man patinka elgtis teisingai“, – „Bleacher Report“ sakė krepšininkas.

Tiesa, pats Westbrookas sumos neatskleidė, tačiau apie ją paskelbė „Dallas Morning News“.

Pridedama, kad Westbrookas savo kambarį Volto Disnėjaus pramogų komplekse paliko nepriekaištingos būklės. Viešai yra gerai žinoma, kad Westbrookas itin mėgsta švarą.

Gynėjas kartu su „Rockets“ NBA burbule praleido beveik du mėnesius. Jo atstovaujama ekipa Vakarų konferencijos pusfinalyje nusileido Los Andželo „Lakers“.

Komentarai:
Kestutis
tai realiai Westbrook uzdirba per menesi 3,85 mln per menesi tai jis paliko 0.2% nuo savo menesinio uzdarbio, tai jeigu as uzdirbu 1.2k per men tai tas pats kad as palikciau 2 dolerius ir 40 centu? aye?
2020-10-08
-3
Atsakyti
juodis
Verta paminėt, kad jau tikrai ne pirmą kartą kažką panašaus daro, plius aktyviai dalyvauja NBA Cares programoj keletą metų
2020-10-07
-9
Atsakyti
Anonimas
Tiple double meistras
2020-10-07
+1
Atsakyti
djgaffer
Geri darbai žmones puošia.Centai čia jam aišku,tai nepajaus per kišenę.Bet kad kambarį sutvarkė,jau verta pagarbos.Pedantiškumas kartais yra visai neblogas būdo bruožas.🙂
2020-10-07
Atsakyti
...
UZ tvarka ir toki poelgi, bei vertinama kitu zmoniu darba respectas Westbrookui.
2020-10-07
+16
Atsakyti
Milžiniška
Tai antraštė nebent, o ne suma:) bet šaunuolis, kad paliko pinigų, o ir kambarį pats susitvarkė
2020-10-07
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.