Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Virginijaus Šeškaus treniruojama „Jonava“ paskelbė, kad prie treniruotėse plušančių buvusių LKL žaidėjų Giedriaus Staniulio, Igno Labučio, Gedimino Žalalio bei Dariaus Tarvydo šią savaitę prisijungė ir veteranai Tomas Delininkaitis bei Laimonas Kisielius, tačiau neaišku, ar visi šie krepšininkai liks klube.

„Jonava“ ketvirtadienį ir penktadienį namuose varžysis „Mero taurės“ turnyre, kuriame taip pat žais Vilkaviškio „Perlas“, Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ ir  Šakių „Vytis“. Šeimininkai jonaviečiai pusfinalyje susitiks su „Perlo“ komanda.

„Tikro komandos vaizdo turnyre dar nematysime. Susižaidimo stoką bandysime kompensuoti patirtimi, namų darbų, galima sakyti, dar nesame pasidarę. Tam bent mėnesio reikia. Bet turnyras mums labai į naudą – leis pajusti žaidimą“, – teigė Virginijus Šeškus.

Be minėtų krepšininkų komandoje taip pat žais Justas Vazalis, Nojus Pankratjevas, Redas Jakubauskas ir Modestas Žaunieriūnas.

Treneris prasitarė, kad dar dairosi įžaidėjo, veikiausiai – užsieniečio.

„Mūsų didžiausia problema – pirmas numeris. Niekaip nerandame, veikiausiai teks į užsienį žiūrėti. Kai renki tokią komandą, norisi, kad ir užsienietis būtų panašaus lygio“, – sakė Šeškus.

Patyręs treneris nesibaimina, kad kiti NKL favoritai galbūt turės geresnes starto pozicijas – Jonavos tikslai bet kuriuo atveju lieka aukšti.

„Dėl vėlyvos komplektacijos iš pradžių bus sunku, bet įsibėgėsime. Šakių, Marijampolės, Telšių komandos išlaikė savo branduolius, o tai žaidimui, ypač sezono pradžioje, daug duoda. Bet mūsų pirminis uždavinys visiems aiškus – patekti į NKL ketvertuką. O ketvertuke stengtis užimti pirmą vietą.

Aišku, lengva nebus. Kai pasisakai, kad ateini laimėti, varžovai visai kitaip prieš tave žaidžia – kaip prieš stiprią komandą, prieš kurią nereikia motyvuoti. Kaip ir žaidžiant prieš „Žalgirį“, – sakė Šeškus.

„Mero taurės“ turnyro Jonavoje tvarkaraštis:

Spalio 8 d. (ketvirtadienis):

15:00 val. Jonavos „BC Jonava“ – Vilkaviškio „Perlas“

17:00 val. Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ – Šakių „Vytis“

Spalio 8 d. (penktadienis):

15:00 val. mažasis finalas

17:00 val. didysis finalas

Įėjimas nemokamas. Žiūrovų prašoma dėvėti apsaugines kaukes viso renginio metu, tribūnose atsisėsti paliekant laisvą vietą tarp kitų žiūrovų bei dezinfekuoti rankas (arenoje bus įrengtos talpos su dezinfekciniu skysčiu).

Komentarai:
jai jonava uzkurs šarmanke,tai šiauliams ragas.eile metu kapojo skyle dugne ir jauciu gaus ta ilgai laukta stazuote nkl.
2020-10-08
+2
Atsakyti
djgaffer
Nu čia jau ir LKL lygio sudėtį Šeškus renka.Veteranų tiesa daug,bet matę ir šilto,ir šalto.O jei dar visi liks,tai bus vieni rimčiausių pretendentų į titulą.Atrodo į Jonavą pagaliau ateina geri laikai.
2020-10-08
-3
Atsakyti
M
Vycio sudetis vistiek atrodo geresne ir stipriai. Labai sunku vertinti, bet top 4 kolkas nenusimato. Vytis, Telsiai, Suduva, Zalgiris 2, o dar turbut kazko nepamnejau. Jei sugebes kazka pasiekt tai tik del Seskaus stebuklu.
2020-10-08
-12
Atsakyti
R
Šitas dėl kapeikos turbūt ir motiną parduotu.
2020-10-08
-6
Atsakyti
RK
Mano akyse labiausiai neįvertintas žaidėjas po šios vasaros tapo D. Tarvydas. Vasaros turnyrų MVP, o kažkodėl niekas jo į aukštesnį lygį nekviečia. O gal jis pats nenori į užsienį važiuoti.... Keistai atrodo jo situacija, kai eina žaisiti į NKL.
2020-10-08
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.