Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Milano „AX Armani Exchange“ pasitinka rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“, o vyriausiasis Italijos ekipos treneris Ettore Messina prieš artėjantį mačą varžovus apibūdino vaizdingu palyginimu.

„Olympiakos“ labai primena Majamio „Heat“. Tai – komanda su ilgomis tradicijomis ir solidžia organizacija bei stipriu psichologiniu pasiruošimu. Juos į priekį veda istoriniai žaidėjai, kaip Vassilis Spanoulis, Georgios Printezis ir dabar į komandą grįžęs Kostas Sloukas.

Mūsų laukia fiziškumu pasižyminčios rungtynės, kuriose kiekviena ataka bus itin svarbi, o kova dėl atšokusių kamuolių gali tapti lemiamu faktoriumi“, – sakė Messina.

Sugrįžimo į Graikiją laukia ir šią vasarą Milano klubo sustiprinęs Kyle‘as Hinesas.

„Sutiksiu vyrukus, su kuriais laimėjau Eurolygą, kuomet atstovavau „Olympiakos“. Sugrįžimas į Atėnus iš dalies primena sugrįžimą namo ir man tai suteiks galimybę išgyventi tas nepamirštamas akimirkas, kai laimėjome titulą. Nepaisant to, mes bandysime pratęsti sėkmingą sezono pradžią“, – teigė puolėjas.

„Olympiakos“ ir „AX Armani Exchange“ dvikova įvyks trečiadienį 19 val. 30 min.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.