Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Milano „AX Armani Exchange“ dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė puikia pergale prieš Madrido „Real“, o vyriausiasis treneris Ettore Messina neslėpė savo džiaugsmo.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
25
Naudingumas
37
Rezultatyvūs perdavimai
7
Baudų metimai
100%
8/8

„Tai buvo puiki pabaiga, prilygstanti Pelenės istorijai, – po dvikovos sakė Messina. – Mes neturėjome trijų svarbių žaidėjų ir manau, kad komanda parodė neįtikėtinas pastangas. Žaidėjai turi savimi labai didžiuotis.

Visi atidirbo abiejose aikštelės pusėse, atlikdami geresnius perdavimus bei susikurdami geresnius metimus. Gynyba antroje mačo dalyje taip pat buvo kur kas solidesnė. Ką dar galiu pasakyti? Esu labai laimingas, tarsi vaikas!“

Vis tik Milano ekipos pergalę apkartino Malcolmo Delaney trauma susitikimo pradžioje, o Messina gerų žinių dėl savo auklėtinio neturėjo.

„Manau, kad Delaney čiurnos patempimas yra ganėtinai stiprus. Jis tikrai kurį laiką praleis be krepšinio“, – baigė Messina.

Madrido „Real“ vairininkas Pablo Laso pasveikino varžovus su pergale ir pirštu bedė į klaidų kiekį.

„Pažiūrėjus į statistiką, darosi labai aišku, kad mus pražudė klaidos. Nėra komandos, kuri gali laimėti padarydama 17 klaidų. Mes turime pagerinti šį aspektą. Gerai judinome kamuolį, atlikome 16 rezultatyvių perdavimų.

Be abejo, esu nusivylęs rezultatu, tačiau nepaisant padarytų klaidų, tuo pačiu metu mačiau daug gerų dalykų, kuriuos padarė komanda“, – sakė Laso.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Milano Armani Exchange
Madrido Real
45%
28/62
Metimai iš žaidimo
42%
24/57
30
Atkovoti kamuoliai
38
9
Rezultatyvūs perdavimai
16
7
Perimti kamuoliai
3
49%
22/45
Dvitaškiai
41%
11/27
8
Prarasti kamuoliai
17

Rungtynių žaidėjai

Sergio  Rodriguez
25 PTS
7/11 FG
8/8 FT
Trey  Thompkins
15 PTS
6/11 FG
0/0 FT
Shavon  Shields
7 REB
7 DREB
0 OREB
Usman  Garuba
11 REB
8 DREB
3 OREB
Sergio  Rodriguez
7 AS
1 TO
25 MIN
Madrido Real
Keli žaidėjai
3 AS
Sergio  Rodriguez
37 EFF
80% 2P%
50% 3P%
Trey  Thompkins
16 EFF
60% 2P%
50% 3P%