Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Eurolyga dar šią savaitę patvirtino, jog koronaviruso paveiktiems klubams nebebus taikomi 0:20 pralaimėjimai, tačiau tokios naujienos itin papiktino Maskvos srities „Chimki“ puolėją Joną Jerebko.

Jonas Jerebko

Jonas  Jerebko
Komanda: Maskvos srities Chimki
Pozicija: C, PF
Amžius: 33
Ūgis: 208 cm
Svoris: 105 kg
Gimimo vieta: Šina, Švedija

„Tai yra visiška nesąmonė. Prieš išskrendant į Madridą Eurolyga mums neleido perkelti rungtynių su „Real“ ir vietoje pasidavimo klubas norėjo kautis dėl pergalės. Nuvykome ten su 5 vyrukais bei trimis jaunimo žaidėjais ir davėme gerą kovą.

Eurolyga mums pasakė, kad arba mes važiuojame žaisti, arba gauname pralaimėjimą. Tačiau kitoms komandoms buvo suteiktas šansas (peržaisti) praleistas rungtynes. Tai – nesąmonė“, – pasipiktinimo neslėpė Jerebko.

Koronaviruso bei traumų pakirsta „Chimki“ Eurolygoje patyrė keturis pralaimėjimas iš tiek pat galimų ir praktiškai visuose susitikimuose vertėsi septynių žaidėjų rotacija, įskaitant jaunuosius krepšininkus.

Vis dėlto kadangi naujieji Eurolygos nuostatai galios ir atgaline data, tai reiškia, jog į rungtynes nevykę Sankt Peterburgo „Zenit“ bei Vilerbano ASVEL klubai išvengs techninių pralaimėjimų ir gaus galimybę peržaisti praleistus mačus.

„Mūsų klubo direktorius stengėsi perkelti rungtynes, – pratęsė Jerebko. – Tačiau mums to padaryti neleido ir nusprendėme žaisti. Tada jie ateina ir pasako, kad galės perkelti kitų komandų rungtynes?“

Komentarai:
D
Eurolyga debilų valdoma :)
2020-10-23
+6
Atsakyti
nesir
Chimki turetu kazka daryt, boikotas arba pasitraukimas, nes GazpromLeague tiesiog tyciojas is ju.
2020-10-23
+1
Atsakyti
Anonimas
Cia jau eurolyga kasasi sau duobe, nulis organizuotumo, reikejo is karto galvoti pries sezono starta ka reiks daryt su rungtyniu nukelimais, o ne naiviai tiketis kad viskas ok bus. Praeita sezona uzdare nes zaidejai tingejo pratesti, kad ir nba burbulo principu (zinant jog vietiniai champai buvo stabdyti), dabar vel blaskosi eurolyga.
2020-10-23
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jonas Jerebko

Jonas  Jerebko
Jonas  Jerebko
MIN: 35.4
PTS: 15.5 (47.14%)
REB: 9.75
AS: 2.5
ST: 0.75
BS: 0.5
TO: 2.5
GM: 4