Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Tęsti krepšininko karjerą svarstęs Amare'as Stoudemire'as persigalvojo sulaukęs intriguojančio pasiūlymo. NBA legenda imasi trenerio darbo Bruklino „Nets“ klube, kur asistuos vyr. trenerio karjerą pradedančiam Steve'ui Nashui.

Amare Stoudemire

Amare  Stoudemire
Pozicija: PF, C
Amžius: 37
Ūgis: 211 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: JAV

Shamsas Charania iš „The Athletic“ praneša, kad Stoudemire'as pasiekė susitarimą su „Nets“ dėl asistento pareigų.

Stoudemire'as ir Nashas kartu dominavo NBA arenose atstovaudami Finikso „Suns“ komandai. Jų duetas Arizonos klubą į priekį vedė 2004-2010 metais. 

37-erių Stoudemire'as praėjusį sezoną užbaigė Tel Avivo „Maccabi“ komandoje, su kuria laimėjo Izraelio pirmenybes, o pats buvo pripažintas finalo MVP. 

Izraelio žiniasklaida dar visai neseniai skelbė, jog puolėjas ir „Maccabi“ buvo apsitarę dėl galimybės suvienyti jėgas ir šiam sezonui.

Komentarai:
Wtf?
stoudamire\'as yra visiskas bukaprotis, panasiai kaip Irving. galbut nebent tai ir pagelbes...
2020-10-24
-4
Atsakyti
Propeleris
Savo laiku Stoudemire ir Nash buvo nesveikas duets, dabar per draugus darba prasimusa vienas kitam :D Nors jei pades Amare tobulet Nets aukstiem tai nieko, kaip pvz Songaila Zalgiryje Davies padejo patobulet buvo puiku, per sezona zaidimas pasikeite visiskai.
2020-10-24
Atsakyti
Anonimas
Idomiai cia, tures didesnius sansus laimeti NBA zieda nei krepsininko karjeroje kai reikalus jiems sikdavo D\'Antonis su nuliu supratingumo apie gynyba.
2020-10-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.