Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Penktadienį Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjams, treneriams ir administracijos nariams buvo atlikti COVID-19 testai, o dviejų žaidėjų atsakymai parodė teigiamus rezultatus.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
17,7
Pataiko: 17,7
Taiklumas: 53,5%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Benas Griciūnas

Šie krepšininkai, kaip ir likę uostamiesčio klubo nariai, yra saviizoliacijoje. Jie jaučiasi gerai, pirmasis žaidėjas peršalimo simptomus pajautė antradienį, tuo metu antrojo krepšininko pirmasis testas buvo neigiamas, o pakartotinis – teigiamas.

Pagal naują Sveikatos apsaugos ministerijos įsakymą, šie žaidėjai į treniruočių procesą turėtų grįžti po 10 dienų.

Saviizoliacijoje esančiai „Neptūno“ komandai bus atliekami pakartotini COVID-19 testai, neigiamų atsakymų atveju klubas kreipsis į Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą bei prašys leidimo grįžti į treniruotes.

Dėl komandoje atsiradusio COVID-19 viruso neįvyko „Neptūno“ rungtynės Pasvalyje. Bus nukelta ir kitą sekmadienį Kaune turėjusi vykti dvikova su „Žalgiriu“.

Komentarai:
Juos visam sezonui reik izoliuot nuo krepšinio
Nes tai antikrepšinis ką jie propoguoja - tiesiog arklių lenktynės tarp slavinsko,galdiko ,metriko ir kitų medžių. 🕷🐢🐫
2020-10-25
+2
Atsakyti
Dainius
Mazeika kaip pyd.... Atrodo tuos sortus atsilenkes
2020-10-25
+3
Atsakyti
Oo
avis buu bijokit
2020-10-24
-1
Atsakyti
Lukminas
Sestricka-Kuvaldu,atsiprasau-narkoze.
2020-10-24
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.