Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Tomo Dimšos atstovaujamoje Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ ekipoje užfiksuotas vienas koronaviruso atvejis.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
85,5
Pelno taškų: 85,5
Taiklumas: 46,2%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 94
Blogiausias pasiekimas: 68
Daugiausia pelno: Jacob Wiley

Dėl to penktadienio vakarą buvo atšauktos rungtynės Tenerifėje tarp vietos „Iberostar“ ir „Gran Canaria“. Apie teigiamą viruso testą buvo pranešta prieš pat susitikimą.

„Herbalife Gran Canaria“ antradienį atlikti testai parodė neigiamus rezultatus, tačiau juos atlikus ketvirtadienį buvo atrastas vienas teigiamas rezultatas.

Klubas praneša, kad virusu užsikrėtęs asmuo buvo paliktas saviizoliacijai Tenerifėje, o likusi komandos dalis dar penktadienio vakarą grįžo į Las Palmą.

Spalio 25 dieną „Herbalife Gran Canaria“ susitiko Lauryno Biručio ir Lauryno Beliausko atstovaujama Santjago de Kompostelos „Obradoiro CAB“.

Dimšos atstovaujamoje komandoje COVID-19 nustatomas ne pirmąjį kartą. Rugsėjo pradžioje ekipoje virusu užsikrėtė vienas asmuo, o rugpjūčio pirmoje pusėje – trys klubo nariai.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.