Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pandemijos akivaizdoje surengė burbulą, kuriame aukščiausiu lygiu užbaigė 2019-2020 metų sezono kovas, tačiau ne visi žaidėjai buvo patenkinti gyvenimu Orlande.

Chris Singleton

Chris  Singleton
Chris  Singleton
MIN: 19.91
PTS: 4.6 (48%)
REB: 2.4
AS: 1
ST: 1.2
BS: 0.2
TO: 1.4
GM: 5

Iš burbulo pasigirsdavo krepšininkų nusiskundimai tiek maistu, tiek ilgu atskyrimu nuo šeimų, o tokios kalbos erzino Stambulo „Anadolu Efes“ puolėją Chrisą Singletoną.

„Kai pagalvoji, ką tie žaidėjai turėjo burbule, nesuprantu, dėl ko galima skųstis, – „Cosmote TV“ sakė amerikietis. – Tiesiog turėjai pažaisti tris mėnesius kitoje aplinkoje, gaudavai aukščiausio lygio maistą. Žinoma, pradžioje buvo ir prastų patiekalų, bet vėliau jie gaudavo penkių žvaigždučių maistą.“

Šeštą sezoną Eurolygoje žaidžiantis puolėjas pats NBA rungtyniavo 2011-2014 metų laikotarpiu.

Atsižvelgdamas į NBA krepšininkų nusiskundimus burbule, Singletonas neįsivaizduoja tų krepšininkų rungtyniaujančių Europoje.

„Aš suprantu, kad jie ilgai nematė savo šeimos, pažįstamų veidų, bet jei krepšininkai dėl to skundžiasi, neįsivaizduoju jų atvykstant į Europą ir žaidžiant čia 10 mėnesių per metus. Tai turėtų būti realybės šou televizijoje“, – svarstė Singletonas.

Komentarai:
Tavo architektas
Jeigu duotu NBA atlyginimo minimuma, burbule panasaus kruvio darba atliktume neburbedami.
2020-11-04
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.