Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgirio“ puolėjo Patricio Garino reabilitacija po atliktos menisko operacijos gali dar gerokai užtrukti, atskleidė klubo vadovas Paulius Motiejūnas.

Patricio Garino

Patricio  Garino
Patricio  Garino
MIN: 6.12
PTS: 0 (0%)
REB: 0
AS: 0
ST: 0
BS: 0
TO: 0
GM: 1

Argentiniečiui operacija buvo atlikta spalio 15-ąją, o tuomet buvo skelbiama, kad „Žalgiriui“ be krepšininko reikės verstis mažiausiai 6 savaites. Visgi penktadienį po rungtynių su Madrido „Real“ Motiejūnas jau kalbėjo apie ilgesnį reabilitacijos laikotarpį.

„Planas yra gydyti. Jis daro reabilitaciją, bet greitai jo neturėsime. Reikia, kad atsigautų ir tada bandys žaisti. Buvo prognozė, kad 2-7 mėnesiai. Tikrai nebus 2 mėnesiai, bet tikimės, jog nebus ir 7 mėnesiai“, – „krepsinis.net“ cituoja Motiejūną, kuris atsakė į virtualius bilietus „Žalgirio“ rungtynėms nusipirkusių sirgalių klausimus.

Jeigu reabilitacija užtruktų septynis mėnesius, tuomet Garino į aikštę grįžtų gegužės viduryje.

Praėjusiame sezone Vitorijos „Baskonia“ klubui atstovavęs 27-erių 201 cm ūgio Garino buvo patyręs sudėtingą kryžminių raiščių traumą, o liepos pabaigoje atvykęs į Lietuvą vis dar negalėjo sportuoti visa jėga.

Krepšininkui Kaune tęsiant savo reabilitaciją atsirado ir papildomų skausmų. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, jam įplyšo meniskas.

Galiausiai buvo nuspręsta, kad norint žalgirietį pastatyti ant kojų, jam yra reikalinga dar viena operacija.

Garino spalio 4-ąją pirmą kartą pasirodė su „Žalgirio“ apranga, kuomet mače su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ aikštėje praleido 6 minutes. Visgi vėliau rungtynėse jis nežaidė.

Komentarai:
Dimsa
Cia buvo shilerio pasirinkimas, vienintelis zaidejas jo pasirinktas.. aisku po tokios traumos 450k yra perdaug.. draudimas neapmoka kai zaidejas ayvaziuoja su trauma, o tos vienos rungtines manau ir buvo suzaistos del draudimo.. tipo treniravosi su komanda ir nieko, o pazaide 6 minutes varzybose ir trauma.. manau taip buvo suzaista del draudimo, tipo gavo nauja trauma per 6 minutes.. nors kiek zinau anksciau budavo kad zalgiris rizikuodavo ant traumu ir nedrausdavo zaideju.. nebent kaip toki traumu maisa apdraude.. beto draudimas neapmoka viso kontrakto..
2020-11-11
-1
Atsakyti
Kazin kodel
Hayes\'o i SF nebando stumti. Judrumo uztenka. Ir kiti aukstaugiai butu labiau panaudojami
2020-11-09
-5
Atsakyti
et
kai prisimeni, kad Kaliniciu bande imt i sita vieta...
2020-11-09
+4
Atsakyti
50/50
Imti 2 su didele rizika, vienas atsigavo, kitas ne. Kokia rizika, toks ir rezultatas. Blogai butu, jei abu butu neatsigave.
2020-11-09
-14
Atsakyti
Šiemt su SF pozicija Žalgiris taip sudirbo, kad nepamenu kada buvo tokių žiaurių komplektacijos klaidų. Jei jau Garino pirko traumuotą tai klausimas kodėl SF pozicijoje nebuvo nupirktas koks nors veteranas ar jaunas, kad apskritai galėtų turėti SF poziciją.
2020-11-08
-13
Atsakyti
SF
Bet kaip Taip Reikejo imti Su Trauma zaideja Jei jau Motiejunas zinojo Nejau nebuvo daugiau variantu Nuziureja Kaip Garino Ne Zalgiris Butu gal jau priemes Karjera baigt
2020-11-07
-11
Atsakyti
Motiejunas
Po Karantino Toliau ieskos Naujoko
2020-11-07
-4
Atsakyti
PAKĖNAS
Žali imkit Butkevičiu iš Ryto, nx jis reikalingas Rytui už 220k kai yra pilna opcija SF Radzevičius, Uleckas,už tiek štukiu galima paimti normalų PF aukštaugi gal net su eurolygos patirtimi, nei visokius Mccullough, Kitsing, Kulvieti, Lydeka...
2020-11-07
+9
Atsakyti
Anonimas
Nesuprantu tipo negali nutraukt kontrakto su zaideju kuris nesuzaide neivienu rungtyniu ir tikriausiai nesuzais ?
2020-11-07
-7
Atsakyti
Cercas
Pagal traumų kiekį Žali tikrai gali traukt kontraktą. Tai reikia daryt kuo skubiau, nes jis neloš mūsų komandoje. Kitais metais pasinaudoja mūsų medikais pabėgs.
2020-11-07
-1
Atsakyti
Www
atvaziavo su viena trauma , nesuzaides nei rungtyniu gavo kita trauma. arba mes visi durni arba Motiejunas labai protyngas
2020-11-07
-14
Atsakyti
Rts
Garino visada svajojo karjerą pabaigti Žalgiryje
2020-11-07
+1
Atsakyti
Atleisti
Ta garino, vasturia ir nusipirkti naują SF
2020-11-07
-4
Atsakyti
nico
Sitas per savo karjera beveik nezaisdamas uzkals daugiau pinigu nei koks Jankunas per savo 15-16 metu karjera :) Tokio failo vadyboje nebuvo turbut nuo Navikausko laiku
2020-11-07
+6
Atsakyti
a
idomu koks kontraktas, ar klubas turi kazkokiu saugikliu nutraukti kontrakta, su ne per didele kompensacija. Nes net jei gris po kokiu 4 menesiu, tai cia butu kovo menuo. Dar kol i forma ieitu pusantru metu nezaides, tai viskas, sezono pabaiga. Is esmes Garino si sezona jokios naudos klubui jau neduos, o laikyti toki brangu zaideja - jokios prasmes. Geriau jau sumoketi koki 150k kompensacija, nutraukti kontrakta ir viskas. Sikart nepasiseke juodai su loterija.
2020-11-07
-1
Atsakyti
Jonas
nieko ant FINAL4 gal bus READY. O jei ir nepasirodys, bent pasidziaugs koki gera zaideja ant suolo turejo...kaip ir Kapitona AULIU.
2020-11-07
+4
Atsakyti
Jau
geriau būtų Butkevičių iš Ryto išpirkę, tas bent ne toks stiklinis, o dabar gaila žiūrėti į Arną matosi, kad visiškai nebeliko stimulo žaisti merdinčioje parodijoje.
2020-11-07
+5
Atsakyti
Acb
Shilleris lb geras treneris ir nesinoretu prasikt sezono su tokia skyle sf.
2020-11-07
-6
Atsakyti
rizika panasiai kaip perkant naudotas padangas
viena gal gera, bet kita tai kiaura
2020-11-07
-1
Atsakyti
uz zalgiri
turetu nutraukt su juo kontrakta dabar ir medziot tuos kas nepateks i nba. tik visiskas debylas gali laukt pavasario. kam jis pavasari bus reikalingas? nugalet ryta? 😃
2020-11-07
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Patricio Garino

Patricio  Garino
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: SG, SF
Amžius: 27
Ūgis: 201 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Mar del Plata, Argentina