Buvęs „Portland Trail Blazers“ krepšininkas Terry Porteris yra vienas iš kandidatų užimti šios ekipos vyriausiojo trenerio vietą. Kiti du kandidatai yra „Seattle SuperSonics“ treneris Nate‘as McMillanas ir „Phoenix Suns“ trenerio asistentas Marcas Iavaroni.

Birželio pabaigoje „Blazers“ buvo beveik sukirtę rankomis su M.Iavaroni, tačiau nusprendė dar pabandyti prisivilioti N.McMillaną. Šiam treneriui, anot pranešimų, Portlendo ekipa yra pasiryžusi mokėti apie 6 mln. JAV dolerių per metus.

Sietlo klubo treneriu domisi ir „New York Knicks“ komanda, o dabartiniai jo darbdaviai, „SuperSonics“, treneriui pasiūlė ketverių metų 18 mln. JAV dolerių sutartį ir paprašė apsispręsti iki liepos vidurio.

Tuo tarpu T.Porteris darbo neteko birželio 22-ąją, kai, likus mažiau nei savaitei iki NBA naujokų biržos pradžios, jo paslaugų atsisakė „Milwauke Bucks“ klubas.

T.Porteris dešimt sezonų atstovavo „Blazers“ ir yra visų laikų šios komandos lyderis pagal atliktus rezultatyvius perdavimus ir pataikytus tritaškius. Neradęs darbo vyriausiojo trenerio poste, T.Porteris teigia neatmetąs galimybės dirbti trenerio asistentu arba televizijos komentatoriumi.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.