Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Europos taurės grafikas kenčia nuo į klubus įsisukusio COVID-19 viruso. Varžybų organizatoriai oficialiai pranešė, jog be anksčiau suspenduotų Panevėžio „Lietkabelio“ ir Monako „Basket“ rungtynių taip pat buvo nukelti dar trys susitikimai.

Prašymus nukelti mačus į kitą datą pateikė koronaviruso atvejus komandose fiksuojančios Andoros „MoraBanc“, Podgoricos „Budučnost“ ir Badalonos „Joventut“. 

„MoraBanc“ namie turėjo priimti Antverpeno „Telenet Giants“, „Budučnost“ – Paryžiaus „Metropolitans 92“, o „Joventut“ – Breso Burgo JL.

„Lietkabelis“ trečiadienį savo aikštėje turėjo susikauti su Monako ekipa. Panevėžyje užfiksuoti devyni apsikrėtimo atvejai, iš kurių šeši nustatyti žaidėjams. 

Nenado Čanako auklėtiniai iš viso be rungtynių bus praleidę 19 dienų. Kitą sekmadienį jų laukia namų rungtynės su Kauno „Žalgiriu“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.