Taikos ir draugystės rūmuose Pirėjuje besitreniruojantis Giannis Antetokounmpo atsiėmė žadėtas dovanas iš vietinės legendos Vassilio Spanoulio. 

„Olympiakos“ senbuvis dukart iš eilės NBA MVP laimėjusiam Graikijos talentui paskyrė ypatingą dovaną – dvejus pasirašytus marškinėlius.

Vienų iš jų vilkėti per istorinėmis tapusias praėjusio Eurolygos sezono rungtynes su Stambulo „Fenerbahče“, kada gynėjas per karjerą pelnytais taškais aplenkė Juaną Carlosą Navarro ir tapo rezultatyviausiu visų laikų turnyro krepšininku.

„Ar žinote, kas jis toks yra?“ – Giannis klausė rūbinėje sėdėjusių Milvokio „Bucks“ trenerių.

„Vassilis – legenda. Jis Europoje yra tas pats, kas Kobe Bryantas buvo NBA. Jis – geriausias daugelį metų“, – šypsodamasis pristatymą tęsė Antetokounmpo.

„Bucks“ superžvaigždė Graikijoje treniruojasi tris savaites, bet netrukus patrauks atgal į JAV. Spanoulis palinkėjo nuskinti NBA čempionų titulą, o Giannis dėkodamas prižadėjo padovanoti čempioniškus „Bucks“ marškinėlus.

Spanoulis per 332 rungtynes Eurolygoje yra surinkęs 4295 taškus. Antroje vietoje esantis karjerą baigęs Navarro per 341 mačus sumetė 4152 taškus.

Šie du krepšininkai – vieninteliai Eurolygos istorijoje, kuriems pavyko pasiekti 4 tūkst. pelnytų taškų ribą.

Komentarai:
xs
Jau bando prastūmti į bucks\'us
2020-11-20
Atsakyti
Banzajus
jis gal nemate Milaknio zaidziancio
2020-11-20
+3
Atsakyti
Lukas
Jankunas eutopos Rodmanas, abu be išskirtiniu duomenu, kovinki, biski nesvarus zaidejai
2020-11-20
+3
Atsakyti
Gaga
o kur jankunas? juk jis yra legenda o ne kszkoks vasia ,
2020-11-20
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.