Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Dalaso „Mavericks“, Oklahomos „Thunder“ ir Detroito „Pistons“ susitarė dėl trišalių mainų, praneša Marcas Steinas iš „The New York Times“ bei Adrianas Wojnarowski iš ESPN.

Trevor Ariza

Trevor  Ariza
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

„Pistons“ ekipai priklausęs 35-erių Trevoras Ariza keliasi į „Thunder“. Kartu su juo į Oklahomą vyksta ir „Mavericks“ ekipoje rungtyniavęs Justinas Jacksonas„Thunder“ taip pat atiteks ir šaukimas naujokų biržoje, tačiau bent jau kol kas nėra aišku koks.

„Mavericks“ papildys 33-ejų Jamesas Johnsonas, kuris praėjusį sezoną žaidė Minesotos „Timberwolves“ ekipoje, tačiau šį tarpsezonį jau buvo įtrauktas į mainus ir taip atsidūrė „Thunder“ klube.

Tuo metu „Pistons“ iš „Mavericks“ ekipos gavo 28-erių gynėją Deloną Wrightą.

Praėjusį sezoną Ariza žaidė Sakramento „Kings“ ir Portlando „Trail Blazers“ ekipoje. Bendra puolėjo statistika siekė 8 taškus, 4,6 atkovoto kamuolio ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Wrightas fiksavo 6,9 taško, 3,8 atkovoto kamuolio bei 3,3 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Per 14 sužaistų rungtynių Johnsono statistika siekė 12 taškų, 4,7 atkovoto kamuolio ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jacksonas praėjusį sezoną sužaidė 65 mačus, per kuriuos rinko po 5,5 taško bei 2,4 sugriebto kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.