Nuotr.: Reuters
Nuotr. Reuters

Nuo 2011-ųjų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržos Klivlando „Cavaliers“ atstovavęs Tristanas Thompsonas keičia klubą.

Tristan Thompson

Tristan  Thompson
Pozicija: SF, PF
Amžius: 29
Ūgis: 206 cm
Svoris: 108 kg
Gimimo vieta: Bramptonas, Kanada

„Yahoo Sports“ žurnalistas Chrisas Haynesas praneša, jog 29-erių aukštaūgis sudarė sutartį su Bostono „Celtics“.

Pagal naują kontraktą 206 cm ūgio kanadietis per du sezonus uždirbs 19 mln. JAV dolerių.

Ketvirtasis NBA naujokų biržos šaukimas praėjusį sezoną fiksavo dvigubo dublio vidurkius – 12 taškų ir 10,1 atkovoto kamuolio per 30 minučių.

Apie visas NBA žaidėjų sutartis su klubais skaitykite čia.

Komentarai:
Anonimas
Danny ainge yra prastas gm, eilini karta bande apgaut komanda (sikart pacerius) bet apsigavo pats. Butu iskeites haywarda i myles turneri ir butu idealus zaidejas ju sistemoje. Dabar paeme tristana vargseli, kuriam po iskovoto titulo susisuko galva ir nustojo tobuleti kaip zaidejas.
2020-11-22
-1
Atsakyti
Anonimas
Nes buti lyderiu tarp vienu didziausiu nevykeliu nera kazkoks ispudingas dalykas
2020-11-22
-6
Atsakyti
djgaffer
Jo,kažkaip mažokas kontraktas ir man pasirodė.Su tokiu žaidimu vertas daugiau,vienas Cavs lyderių buvo.O iš laisvų tai Batumas atsilaisvino.Tik neaišku,ar mes daug babkių Celtics ant jo.Jaunus žaidėjus gal tada geriau dažniau naudoti.
2020-11-22
+7
Atsakyti
Andrius
nelabai kąk galės pridėti. dar Bostonas pasirašė jeff teague ir jau turi pasiekę salary cap limitą
2020-11-22
+7
Atsakyti
LeRomka
Neseku jo zaidimo, bet su tokiais statsais, tai alga mazoka atrodo palyginus su kitais kontraktais. Bet gal nori del ziedu pakovoti, tai uz maziau sutiko. Sustiprejo Celtics sioje pozicijoje, idomu ka vietoj G.Hayward paims. Kas dar is laivu agentu gero liko?
2020-11-22
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.