Kūrybinė „Žalgiris TV“ komanda pristato naują rubriką pavadinimu #MyStartingFive. Joje Kauno „Žalgirio“ ekipos krepšininkai turės sudėlioti savo svajonių starto penketą.

Rokas Jokubaitis

Rokas  Jokubaitis
Rokas  Jokubaitis
MIN: 20.5
PTS: 8.57 (62%)
REB: 1.57
AS: 2.86
ST: 0.43
BS: 0
TO: 1.86
GM: 7

Tiesa, Kauno komandos narių pasirinkimai yra kiek ribojami – į penketus gali būti įtraukti tik tie žaidėjai, kurie buvo žalgiriečių komandos draugai arba varžovai krepšinio aikštelėje.

Pirmasis su „Žalgirio“ sirgaliais savo penketuku dalijasi 20-ąjį savo gimtadienį prieš keletą dienų atšventęs Rokas Jokubaitis. Vis užtikrinčiau ant parketo atrodantis įžaidėjas „Žalgirio“ arenoje į savo penketą įtraukė keturis puikiai Europos krepšinyje pažįstamus vardus, o vienas pasirinkimas buvo gana netikėtas.

Gynėjų grandį jaunojo Lietuvos krepšinio talento penkete sudarytų dvi Graikijos krepšinio žvaigždės. Įžaidėjo pozicijoje rungtyniautų „Barcelonos“ atakų dirigentas Nickas Calathes, o šalia jo būtų šiuo metu Pirėjo „Olympiakos“ klubui atstovaujantis Kostas Sloukas.

„Manau, kad mano starto penkete galėtų būti du kuriantys žaidėjai. Dėl šių pasirinkimų nekyla jokių abejonių“, – savo sprendimus komentavo Jokubaitis.

Lengvojo krašto pozicijoje jaunasis žalgirietis matytų buvusį komandos draugą, o dabar Stambulo „Fenerbahče“ narį Edgarą Ulanovą.

Priekinę liniją penkete sudarytų dabartinis „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas ir kadaise krepšinį profesionaliai žaidęs Jokubaičio tėtis Aivaras Jokubaitis.

„Tėtis didžiąją karjeros dalį pražaidė ketvirtoje pozicijoje, bet su Jankūnu jie kartu tiktų aikštelėje. Manau, kad tėtis šiame penkete labai pritaptų ir su juo pasiektume gerų rezultatų“, – svarstė Rokas.

Komentarai:
zedas
kam sitas beviltiskas straipsnis? Apie nieka vapse
2020-11-24
-10
Atsakyti
djgaffer
Šaunuolis Rokas,tokį gana netradicinį penketą pasirinko.Taip ir reikia,nes jau atsibosta tie nuvalkioti penketai ir vis tie patys minimi krepšininkai juose.
2020-11-24
+5
Atsakyti
lol
Tokie ir turi būt svajonių penketai, o ne kai visi, tiesiog geriausius žaidėjus susirenka ir davai.
2020-11-24
+4
Atsakyti
Pranas
Galejai ir treneri Kaniava itraukti kuris tave metus treniravo. Kadangi vaiksto cia po Klaipeda apsiverkes, kad jo neatsimeni. Gal nustotu verkti ir buti boba jei paminetum nors karta
2020-11-24
+6
Atsakyti
LITAS
neuzmirskit faktos, Aivaras Jokubaitis zaizdamas LKL jo komanda buvo laimejusi pries Zalgiri 💪
2020-11-24
+1
Atsakyti
...
nu i nx su tokiu starting 5
2020-11-24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Rokas Jokubaitis

Rokas  Jokubaitis
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: PG
Amžius: 20
Ūgis: 192 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Mažeikiai, Lietuva