Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda pirmadienį atliko pakartotinius koronaviruso testus ir šie naujų užsikrėtimų neparodė.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
82,0
Pelno taškų: 82,0
Taiklumas: 46,5%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 101
Blogiausias pasiekimas: 70
Daugiausia pelno: Kyle Vinales

Sekmadienį po viešnagės Krasnodare ir Bolonijoje grįžusioje ekipoje buvo aptikti keturi nauji koronaviruso atvejai – visi susirgusieji yra žaidėjai, kurie sėkmingai sveiksta.

Sveiki „Lietkabelio“ krepšininkai grįžta į treniruočių procesą. Tiesa, Nenado Čanako vadovaujamose pratybose nebus Marino Maričiaus. Jis išvyko į Stambulo burbulą, kur padės Kroatijos rinktinei Europos čempionato atrankos rungtynėse su Turkija bei Švedija.

Priminsime, kad „Lietkabelis“ jau buvo susidūręs su koronavirusu – tuomet sirgo 6 žaidėjai ir 3 personalo nariai.

Komentarai:
djgaffer
Reik tikėtis,kad pavyks jiems pagaliau išvengti viruso.Du kartus jau teko izoliuotis,tai po trečio karto galima ir psichologiškai pradėti lūžti.Duoda tokie dalykai vis tiek per smegenis.Rungtyniauji,ruošiesi,tada užklumpa virusas.Pasveiksti,vėl rungtyniauji ir vėl virusas.Išmuša iš ritmo labai tokie dalykai.
2020-11-25
-1
Atsakyti
Lietkabelistas
Puiku laukiam sugrįžtant susirgusių. Sėkmės!
2020-11-25
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.