Nuotr.: SPO – Scanpix
Nuotr. SPO – Scanpix

Dešimt metų NBA žaidęs Nate'as Robinsonas pasirodė bokso ringe, kuriame triskart dėjimų konkursų nugalėtojas buvo nokautuotas.

Nate Robinson

Nate  Robinson
Pozicija: PG
Amžius: 36
Ūgis: 175 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Sietlas, JAV

36-erių Robinsonas su bokso pirštinėmis į ringą žengė Los Andžele, o po to ten pat įvyko 54-erių Mike'o Tysono sugrįžimas į ringą.

Robinsonas debiutinėje kovoje susidūrė su 23-ejų Jake'u Paulu, kuris prieš tai jau buvo laimėjęs vieną kovą.

Pirmajame raunde Robinsonas buvo pasiųstas į nokdauną, situacija pasikartojo ir antrajame raunde, tačiau jis abu kartus atsistojo.

Visgi po dar kelių praleistų smūgių Robinsonas buvo pasiųstas į nokautą ir pralaimėjo kovą.

„Jis buvo geresnis nei aš tikėjausi“, – po kovos apie Robinsoną sakė Paulas.

Robinsonas NBA žaidė nuo 2005 iki 2015 metų. 175 cm ūgio įžaidėjas 2006, 2009 ir 2010 metais laimėjo NBA dėjimų konkursą.

NBA jis sužaidė 618 rungtynių ir vidutiniškai pelnė po 11 taškų bei atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

Robinsono pasirodymas dėjimų konkursuose:

Komentarai:
Taksas
juokinga skaityt kurie stumia ant nate kad zenge i ringa. Visu pirma cia buvo sou, is kurio jis pinigu pasidare, kiek jus cia visi sudejus per visa gyvenima vargu ar uzdirbtute. tai kodel jam nesikaut?
2020-11-29
-4
Atsakyti
djgaffer
Parodomoji kova ir tiek.Jei Robinsonas dar tikėjosi tapti profu,tai po šitos kovos manau tas mintis nuvis šalin.Ne jam yra skirtas ringas,kažką kitą tegul veikia.Galės bent pasidžiaugti,jog pinigo kažkiek vistiek pasidarė.
2020-11-29
+1
Atsakyti
Anonimas
Jake Paul tipelis yra ryskiai aukstesnis uz Nate ir su didesne patirtim, lol cia buvo lazybininku punkto kova grynai susirinkt pinigus is patikliu statytoju. Klicko profesionaliame bokse yra aukstenis boksininkai nei dauguma ju oponentu, ir juos ziauriai yra sunku iveikti del ranku ilgio. Px kiek atletiskumo Nate turi jeigu jis per mazas.
2020-11-29
+4
Atsakyti
RYTAS-PADARYTAS
KLOUNU KLOUNAS. ZAIDI KASE TAI NER KO LYST TEN KUR NIEKO NESUPRANTI. KUR VISKAS PRASIDEDA NUO JAUNYSTES. CIA TAS PATS KAIP TAS BOKSININKAS KASE ATEITU LOST. KLOUNAS DAR VIENAS KAIP IR KAMBALA.
2020-11-29
-3
Atsakyti
Bricks
Bokso igudziai pas Nate - tikrai gerokai prastesni nei tikejausi. Atrodo atletas, zaide puikiai krepsini, galejo zaisti ir amerikietiska futbola - kazkaip tikejausi, kad bokse tikrai rimtai pasitreniruos. Toks jausmas, kad boksavosi max tris dienas pries lipdamas i ringa.
2020-11-29
-8
Atsakyti
TDaY
kas nezinot, tai Jake Paul yra youtuberis populiarus. boksuotis visai nesenai pradejo, bet tipo profesionalu jau gali vadintis
2020-11-29
+6
Atsakyti
Anonimas
turetu kaip nors isvartyt del rasizmo dabar
2020-11-29
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.