Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančiame Kėdainių „Nevėžyje-Optibet“ ir toliau vyksta pasikeitimai. Praėjusią savaitę ekipą palikus Vaidui Kariniauskui, sekmadienio vakarą klubas „Facebook“ tinklapyje išplatino dar vieną pranešimą, jog komandą palieka vyriausiasis treneris Marius Kiltinavičius.

Šį sezoną metami tritaškiai

28%
6,7
Pataiko: 6,7
Taiklumas: 28,3%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 11
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Justas Tamulis

„Nevėžis“ skelbia, jog bendradarbiavimas su 38-erių treneriu nutrauktas abipusiu susitarimu.

„Nuoširdžiai dėkojame Mariui už darbą mūsų klube. Šis laikotarpis tikrai nebuvo lengvas dėl daugybės priežasčių, bet visi kartu po truputį judėjome į priekį. Vis tik, klubo ir trenerio vizija paskutiniu metu ne visada sutapdavo ir kartu priėmėme sprendimą nutraukti sutartį. Išsiskyrėme gražiuoju, nuoširdžiai linkime Mariui visokeriopos sėkmės tolimesnėje karjeroje“, – svetainei „kknevėžis.lt“ kalbėjo komandos direktorius Vytenis Gulbinas.

2019 metais LKL debiutavusio Kiltinavičiaus sutartis turėjo galioti iki šio sezono pabaigos. Skelbiama, jog vyriausiojo trenerio kėdę laikinai perimti turėtų vienas iš asistentų.

„Dėkoju klubui už suteiktą galimybę dirbti aukščiausiame lygyje. Kartu turėjome daug gerų akimirkų, tačiau, manau, kad geriausias sprendimas tiek man, tiek klubui šiuo metu yra nebetęsti bendradarbiavimo. Linkiu klubui bei visiems jo fanams daugybės pergalių ateityje“, – savo poziciją išsakė Kiltinavičius.

Šį sezoną Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ yra viena iš labiausiai nustebinusių LKL komandų ir su 5 pergalėmis bei 4 pralaimėjimais rikiuojasi ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje.

 

Komentarai:
Pranašas
O ką Jūs į tai, kad jau šiuo metu yra užmegztos derybos iš Kauno Žalgirio su Kiltinavičiumi, kad jis bandytų prie klubo prisijungti kaip asistentas? Ir jeigu M.Schiller iki naujų metų nepasiekia nei vienos pergalės su klubu, jis yra statomas į jo poziciją, kad užbaigti sezoną ir pasižiūrėti kokia yra trenerio perspektyva? Kiek teko domėtis santykiais Žalgirio ir šio trenerio, tai jau yra buvęs ne vienas kontaktas, dalyvavimas konferencijose ir klubo treniruotėse, kad pasisemti patirties, o šituo atveju jeigu eurolygos sezonas nesusiklosto tai labai didelio praradimo nenusimato, o žinant Lietuvos trenerių rinką, tai pasirinkimo nelabai daugiau ir yra.
2020-11-30
-9
Atsakyti
nežinau peripetijų, bet, mano nuomone, tai vienas geriausių LKL trenerių...
2020-11-30
+9
Atsakyti
A
Galetu i panevezy varyt, canako asistentu but
2020-11-29
-21
Atsakyti
laikina
is viso to isvada bulotam neina korta tegul bet savivaldybe nors kad ir visad ejau daugiau uz kase bet sventimsaliams pasitiket negalima kas vyksta dabar tai patys kiek bande kurt pamate kad nba tie projektai tik vizija ir ner taip cia lengva bet savivaldybe turi reaguot kiek suprantu 70 proc ju skiriamu zaidejams iseitu algos jei bulotas sake kad i 200 telpam fule eina i pagreiti nevezis cia atiduot reik bulotam nes bus visadtas klubas ju aiskinimu kad skolos atiduodamos gerai gal ir taip bet veida prarast karinauska kiltinaviciu tada geriau vilnius pizdinkint is tu kedainiu su tais bulotais
2020-11-29
-19
Atsakyti
Karolis
Per gerai dirbo treneris? Variantas, kad nenorėjo Kariniausko paleist, sakė pasiūlo daugiau, galim apie lkl top4 galvot, gal medalius. O vadyba pasakė, kad vizija ir yra išpirką gaut kol moka. Treneris tikrai vertas dėmesio, CBet, Neptūnas ar Šiauliai turėtų darbą siūlyt. O gal užsieny jau pasiūlė.
2020-11-29
-1
Atsakyti
DJ
Neptunas paims Kiltinaviciu
2020-11-29
+5
Atsakyti
Ech
Baiges maisto talonai pas nevezy,alkanas juk nebusi
2020-11-29
Atsakyti
alioalio
Kedainiuose sklinda kalbos,kad treneris su komandos vadovo zmona turejo romana,ir vakar kaune uztikes juos kartu kauno kavineja ir pakeles skandala,kur net kavines stala nuverte.....nenuostabu kad staiga atleido
2020-11-29
-10
Atsakyti
Klaipeda
Svarbiausia kad Kiltinavicius su Kedainiais dar suspejo pagaidinti raudona parodija.
2020-11-29
+4
Atsakyti
Jonas
gaila , buvo idomu ziureti agurkus siais metais
2020-11-29
+12
Atsakyti
Nesutapo vizijos
trenerio vizija buvo Šambala, vadovu - Norfa
2020-11-29
+12
Atsakyti
As
cvirka bus naujas kk nevezio treneris
2020-11-29
-2
Atsakyti
Ano
Man atrodo kad jis tiesiog paburbejo pries Kariniausko pardavima. Logiska matyt nes treneris norejo del ketverto pakovoti. O klubo vizija uzkelti zaidejo kaina ir ji parduoti. Cia vizijos ir skiriasi. Na svarbu kad kokio Cvirkos ar Alijevo nepastatytu tu.
2020-11-29
+2
Atsakyti
djgaffer
O čia tai netikėta.Nežinau,kokios ten vizijos nesutapo,bet kaip tik viskas gerai ėjosi,klubas ketverte įsitaisęs.Tai nesuprantu,kuo šita vizija buvo bloga,kuri pergalės nešė.Nesinorėtų,kad klubas dabar subyrėtų,bet atrodo tas procesas prasidėjo.
2020-11-29
+4
Atsakyti
TDaY
po biski byra agentu projektelis. o ko noreti kai ranka ranka plauna :D uztenka oamatyti kad sudetyje yra grantas vasiliauskas ir paziureti kas yra jo agentas :D tik primenu kad vasiliauskas net zemesnese lkl lygose jau nebepazaisdavo.
2020-11-29
-11
Atsakyti
.
akivaizdziai lavoninis treneris cvirka gris, tas padarys, kad gerai visiem bus ir visiem betam ir savininkam. Zodziu pinigelius kals toliau
2020-11-29
+3
Atsakyti
DS
Kiltinavičiaus dvasiniai dalykai neįtiko klubui?
2020-11-29
-11
Atsakyti
x
Siūlau skirti rinktinės treneriu, jaunas ir su smegenimis atrodo, už Maskoliūną blogiau tikrai nebus, o rinktis nėra iš ko.
2020-11-29
+3
Atsakyti
Hm...
Kieičiausias zmogus paliko klubą.... na na kas toliau
2020-11-29
+4
Atsakyti
Anonimas
Nieko įspūdingo klubelis sugrįš prie istorinių tradicijų daryt srafkes
2020-11-29
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.