Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ pasirašė sutartį su įžaidėjo bei atakuojančio gynėjo pozicijose galinčiu rungtyniauti Jokūbu Gintvainiu. 26-erių 191 cm ūgio plungiškis šį sezoną pradėjo Panevėžio „Lietkabelio“ komandoje, tačiau prieš porą savaičių su komanda išsiskyrė. 

Jokūbas Gintvainis

Jokūbas  Gintvainis
Jokūbas  Gintvainis
MIN: 10.57
PTS: 2.57 (42.86%)
REB: 1.14
AS: 2
ST: 0.57
BS: 0.14
TO: 0.71
GM: 7

„Pirminė idėja po Vaido Kariniausko išvykimo buvo neieškoti naujo žaidėjo į jo vietą, tačiau rungtynėse prieš Pasvalį iškart iškrito net du mūsų gynėjai, – sakė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas. – Ir nors vienas iš jų jau sportuoja su komanda, supratome, kad ši grandis yra gana trapi ir reikia pastiprinimo.

Tikime Jokūbu, juo intensyviai domėjomės dar vasarą, bet tąkart susitarti nepavyko. Neabejoju, kad jis pasinaudos šiuo šansu ir parodys ko iš tiesų yra vertas.“

Šią vasarą vykusiame „Hoptrans 3x3“ turnyre Gintvainis vilkėjo būtent Kėdainių komandos marškinėlius ir nors turnyras trijulei nesusiklostė, pats krepšininkas individualiai atrodė gerai ir džiugino žiūrovus įspūdingais momentais.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie „Nevėžio-Optibet“ organizacijos, – teigė Gintvainis. – Paskutiniu metu apie juos girdžiu tik teigiamus atsiliepimus, todėl sprendimą priėmiau labai greitai. Nekantrauju prisijungti prie komandos ir kartu judėti į priekį.“

Krepšininkas, vilkėdamas 9 numeriu pažymėtus Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ marškinėlius, naujoje komandoje debiutuos gruodžio 3 d. atsakomosiose Citadele Karaliaus Mindaugo taurės antrojo etapo rungtynėse Pasvalyje.

Komentarai:
Pasirinko
zaideja tai as patyliu------ minuso minusaaaaa
2020-12-01
-14
Atsakyti
Panevezys
jei rasaisi sutarti su tokio lygio zaideju, tai turetum bent pabandyt nuslept si fakta, o ne i viesuma kist, lyg neva stiprinasi klubas. Uzjauciu nevezio fanus.
2020-12-01
+1
Atsakyti
TO ąžuolas
GERAI PARAŠYTA , GINTVAINY PIRMYN , TU GERIAUSIAS,
2020-12-01
-3
Atsakyti
ąžuolas
Ką jūs čia mežat dėl to Kariniausko nu savanaudis jis k yra, galvijat jis utenoje įsitvirtins nemanau, O su Nevėžiu manau viskas gerai, tuo ateis geras treneris tikrai neblogesnis už Kiltinavičių ir bus viskas ok, o dėl Gintvainiu J. manau pasirinkimas neblogas, geras žaidėjas, tik pas Čenaką jis nepapuolė į numylėtinių sąrąšą, SEKMĖS JAKI NENULEISK RANKŲ, SEKMĖS, TU ESI UŽ LAŽYBININKĄ VAIDĄ ESI DAUG GERESNIS, PIRMYN JAKI
2020-12-01
+2
Atsakyti
abcdef
pats blogiausias eurocup zaidejas ir vienas blogiausiu lkl zaideju. visiskas lavonas dar tokio seniai nemates :DDD nu bet sekmes. gal kabelis jam per aukstas lygis paprasciausiai buvo, cia gal prades rodyt kazka panasaus i krepsini :D
2020-12-01
-3
Atsakyti
Lyg ir nieko gero
Ir is karto prisiminiau Beliauska
2020-11-30
-3
Atsakyti
ATI
wow... taikosi i dugna Nevezis.
2020-11-30
Atsakyti
Anonimas
Uzjauciu nevezi gera sezona turejo, su tokiais zaidejais tai tiesiai i paskutine vieta
2020-11-30
-2
Atsakyti
Anonimas
nors šis tas.manai dar atciras po nauju metu.loks zaidejas.nes traumos retina be gailesčio.manau Tarvidas prisijungs.
2020-11-30
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.