Nuotr.: LaPresse/Alfredo Falcone-Scanpix
Nuotr. LaPresse/Alfredo Falcone-Scanpix

Romos „Virtus“ komanda dėl finansinių sunkumų atsirėmė į sieną. „La Prealpina“ paskelbė, kad jeigu klubas iki trečiadienio nesumokės 38 tūkst. eurų mokesčių valstybei, tuomet jis bus pašalintas iš Italijos aukščiausios lygos.

Rytoj Romos ekipa Italijos lygoje žais su Triesto „Allianz“, o šiame mače ekipa versis tik su vietiniais italų krepšininkais.

Vienas iš amerikiečių, Liamas Farley, jau išvyko iš Italijos, kitas, Dario Huntas, protestuoja dėl nemokamų atlyginimų ir nerungtyniauja jau nuo lapkričio 8 dienos, o Chrisas Evansas patyrė traumą, dėl kurios šį sezoną nebežais.

Romos „Virtus“ Italijos lygoje per 9 mačus laimėjo du kartus.

„Virtus“ buvo įkurtas dar 1960-aisiais. Per visą klubo istoriją Romos ekipa iškovojo dvi FIBA Koračo taures (1986 m. ir 1992 m.) ir po sykį triumfavo Eurolygoje (1984 m.), FIBA tarpkontinentinėje taurėje (1984 m.), Italijos pirmenybėse (1983 m.) bei Italijos Supertaurėje (2000 m.).

„Virtus“ ekipoje tam tikrais karjeros etapais rungtyniavo tokie krepšininkai kaip Luigi Datome, Dejanas Bodiroga, Brandonas Jenningsas, Tyusas Edney, Roko Leni Ukičius, Pietro Aradori.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.