Estijos čempionato pusfinalyje Talino „BC Pirita“ komanda išvykoje 65:70 nusileido kitai Estijos sostinės ekipai „Kalev-Cramo“ ir pralaimėjo seriją iki trijų pergalių 0-3.

Šarūnas Vėlius pralaimėjusiems per 25 minutes įmetė 9 taškus (3/5 dvitaškių, 1/3 tritaškių), atkovojo 7 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, tačiau suklydo 1 ir prasižengė 4 kartus.

„BC Pirita“ klubui Andre Parnas pelnė 16 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. „Kalev-Cramo“ komandai po 17 taškų surinko Kristjanas Kanguras ir Edwardas Scottas.

Finale „Kalev-Cramo“ kausis su Kęstučio Šeštoko Tartu „Rock“ ekipa. „BC Pirita“ dėl trečiosios vietos kovos su Tartu „Fausto-Kalev“ ekipa, kurioje žaidžia du lietuviai.

Komentarai:
RYTAS
dusk duxas
2008-05-08
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.