Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Stambulo „Fenerbahče“ sulaukė po traumos atsigavusio komandos lyderio Nando De Colo.

Nando De Colo

Nando De Colo
Nando De Colo
MIN: 25.12
PTS: 13 (60.87%)
REB: 3.43
AS: 3.57
ST: 1.43
BS: 0
TO: 3.29
GM: 7

Klubas pranešė, jog prancūzas jau grįžo į treniruotes ir veikiausiai pasirodys aikštelėje ketvirtadienio rungtynėse su Berlyno ALBA. Tai reiškia, jog De Colo atvyks ir į Kauną, kur „Fenerbahče“ gruodžio 17 d. žais su „Žalgiriu“.

De Colo buvo patyręs blauzdos traumą, dėl kurios nežaidė nuo lapkričio 6-osios, kuomet susižeidė dvikovoje su Maskvos srities „Chimki“.

„Fenerbahče“ pranešime taip pat pridedama, jog kitą savaitę turėtų paaiškėti ir klubo naujoko Alexo Perezo galimybės pasirodyti aikštelėje. Jam bus atliekami papildomi tyrimai.

De Colo šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai renka po 13 taškų, 3,6 rezultatyvaus perdavimo, 3,4 atkovoto kamuolio ir 15,9 naudingumo balo.

Komentarai:
djgaffer
Gal ir gerai,bus aišku,į ką labiausiai kreipti dėmesį.Tada kiti gal mažiau pridarys bėdų,kai kamuolys dažnai pas De Colo bus.
2020-12-09
+1
Atsakyti
LTR
kaip tik gerai, Decolo skylė ginyboje yra, plius su metais lėtesnis, dar po traumos mūsų atletiškiems gynėjams jis labai parankus priešininkas.
2020-12-09
+6
Atsakyti
Fenerbache
Nelabai laiku grizta
2020-12-09
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nando De Colo

Nando De Colo
Komanda: Stambulo Fenerbahce
Pozicija: PG, SG
Amžius: 33
Ūgis: 196 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Sainte Catherine, Prancūzija