Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Naujausią „Žalgiris TV“ iššūkį „Žalgirio“ arenoje priėmė labiausiai patyrę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Paulius Jankūnas ir Artūras Milaknis.

#ZalgirisChallenge rubrikoje ilgamečiai žalgiriečiai rankose turėjo tuščius lapus, į kuriuos stengėsi įrašyti vienodus atsakymus į klausimus, susijusius su kiekvienu iš jų. Pavyzdžiui, abu Lietuvos čempionų krepšininkai įvardijo tą patį labiausiai įsiminusį komandos legionierių, su kuriuo Jankūnui teko žaisti Kaune.

„Čia buvo toks vienintelis margas paukštis“, – juokėsi Milaknis.

Sėkmingai abu komandos draugai įvardijo ir trenerį, su kuriuo per savo karjerą Artūras sutarė prasčiausiai bei mėgstamiausią snaiperio metimo vietą.

Ilgamečiai „Žalgirio“ žaidėjai nesutarė įvardindami krepšininką, nuo kurio Jankūnas yra gavęs daugiausiai alkūnių, bet prisiminė buvusį komandos žaidėją ir trenerių štabo narį Darių Songailą.

„Patys žinote, kad Darius aikštelėje buvo imtynių mėgėjas“, – sakė komandos kapitonas.

Nuotaikingame #ZalgirisChallenge epizode abu dalyviai nestokojo geros nuotaikos ir nevengė patraukti vienas kito per dantį.

„Nesitikėjau, kad tiek daug atspėsime. Nebuvo sunku atsakyti į klausimus, kurie yra iš mūsų kasdienybės. Sunkiau buvo pataikyti apie svajones“, – teigė daugiausiai rungtynių Eurolygos istorijoje sužaidusiu krepšininku tapęs Jankūnas.

Komentarai:
Anonimas
parasykit ir atsakymus ties zaidejais
2020-12-13
-1
Atsakyti
Gal
eikit abu į pensiją.Žalgiriui daugiau kenkiat.
2020-12-13
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
9,5
Pataiko: 9,5
Taiklumas: 37,3%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Marius Grigonis