Nuotr.: Lietuvos policija
Nuotr. Lietuvos policija

Roku Jokubaičiu apsimetinėjusiam ir iš merginų pinigus išviliojusiam asmeniui paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams, rašoma Vilniaus apskr. policijos pranešime.

Pridedama, jog įtariamasis jau anksčiau buvo teistas už sukčiavimą. Atliktų kratų metu buvo rasti tyrimui reikšmingi daiktai ir rūbai, pažymėti „Žalgirio“ simbolika.

Nuo įtariamojo nukentėjusi mergina gruodžio 10 d. vakarą kreipėsi į e.policija.lt. Jau gruodžio 12-ąją asmuo buvo sulaikytas viename iš Vilniaus viešbučių.

„Istorija yra tikrai unikali, – penktadienį išplitusią istoriją komentavo „Žalgirio“ krepšininkas Jokubaitis. – Nemanau, kad kas nors yra girdėjęs tokią panašią istoriją ir, kad tokiu būdu būtų išviliojami pinigai. Aš kol kas nelabai suprantu, kas vyksta, bet žiūriu negatyviai į tokius dalykus, nes man nežinant yra naudojamas mano vardas ir pavardė ir yra apgaudinėjami žmones, tačiau yra ir geroji pusė, nes ši istorija yra tikrai pamokanti, ir kai viskas išėjo į viešumą, bus apsaugoti žmonės nuo dar didesnių vagysčių ir aferų.“

Pranešime pridedama, jog įtariamas jaunuolis yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl galimai nukentėjusių asmenų prašoma kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Margaritą Balciulienę, tel. (8 5) 271 7709, mob. 8 612 48085, el. paštu margarita.balciuliene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Komentarai:
zaidejas22
Zalgiris galetu ji isleisint juk tiek pelno antenese komandai sitas komikas pirkdamas atributika :D
2020-12-14
-14
Atsakyti
Kauses
ant kiek tupos bobos pas mumis,baisu🤣 dar jei jokubaitis i babaju panasus butu manau ir subine islaizytu ta merga🤣
2020-12-14
+1
Atsakyti
Paparazzi
Žalgiriui siūlau paleisti į apyvartą naują atributikos rinkinį - "Būk kaip Jokubaitis", į kurį įeitų ne tik žaliai baltas treningiukas, pirštinytės, šalikiukas, bet ir Jokubaičio čiūbo perukas. Laukiu komisinių.
2020-12-14
+12
Atsakyti
Nesuprantu
jus man pasakykite kurioj vietoje jis panasus i Jokubaiti ? :D
2020-12-14
-8
Atsakyti
krebsinio_egzpertas
pajabat jam tos saibos, zmogus ant tiek isijaute kad jauciu jis pats tiki kad Jokubaitis yra :DD jam susidvejinimo sindromas cia. Galetu duoti pabandyt losti jam
2020-12-14
+3
Atsakyti
Lama
Geriau butu zaginesir sudauzes veida, tada nebutu net sueme
2020-12-14
+4
Atsakyti
Fpiz-2
Vargšas Rokas, pachalina stengiasi, o "drugs sex & rock\'n roll" ne jam, o antrininkui atitenka :/
2020-12-14
+1
Atsakyti
djgaffer
Tai merginai protą susuko tai,kad tas sukčius neva krepšininkas.Apsisuko galvelė,galvojo ji pati bus žvaigžde,per tv dažnai rodys,o pinigų į valias turės.Tai tas naivumas stipriai prieš ją apsisuko.Dažnai girdim istorijas,kaip senyvo amžiaus žmones apgauna,nes jie tiesiog nesidomi naujausiais sukčių metodais.Bet kaip matom,ir jaumimą galima lengvai apgauti.Labai pamokanti istorija.
2020-12-14
-2
Atsakyti
Alioalio
nu visose jis fotose trumpais plaukais..3 menesius draugavo ir nepasirode keista,kad pas ja atvaro trumpais plaukais..po dienos rumgtynese,ar delfi interviu ir t.t. jis garbanotas.. kas ten per merga tai kur tokiu kvaileliu zmones suranda
2020-12-14
+4
Atsakyti
Na
šiaip kiekvieno nusikaltėlio suradimas bei sulaikymas yra teigiamas policijos darbas. Bet lb jau neįprastai operatyviai šį kartą dirbo. Jei būtų ne žinomu krepšininku apsimetęs, o tiesiog kaip eilinis žmogelis tokias pačias aferas sukęs, tai ko gero kad ir toliau policija popierizmu užsiimimtėtų, o aferiūga vis dar laisvas slampinėtų. Žodžiu norėtusi jog pareigūnai taip operatyviai dirbtų visada, o ne tada kai tai paliečia žinomesnį žmogų
2020-12-14
+1
Atsakyti
.
vo, kerštas goldiggerėm, kurios alpsta dėl kašiorų ir net savo visus pinigus sugeba padovanoti :D
2020-12-14
-2
Atsakyti
lol
metu flopas
2020-12-14
-7
Atsakyti
Jooo
Nu kaušas kaip reta, dėl kelių tūkstantėlių dabar teistumą visam gyvenimui turės. Būtų sąžiningai dirbęs ir būtų laisvai uždirbęs tuos pinigus. Jei pyzdint tai milijoną ar šimtais tūkstančių, o čia dėl 10 tūkst....
2020-12-14
+6
Atsakyti
Ttd
taigi begioja zalgirio arenoj ne ta suemet!
2020-12-14
+4
Atsakyti
lol
be tai kokio tupumo ta "mergina" buvo kad is jos sugebejo "isviliot" tokias saibas, a?
2020-12-14
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.