Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Karštakošis LaVaras Ballas negailėjo kritikos Detroito „Pistons“ klubui po to, kai šis atleido jo sūnų LiAngelo.

LiAngelo Ball

LiAngelo  Ball
Pozicija: SG
Amžius: 22
Ūgis: 196 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

„Bleacher Report“ su LaVaru surengė klausimų-atsakymų sesiją, kurioje tėtušio ir buvo paklausta, ką jis mano apie tokį „Pistons“ sprendimą.

„Be abejo, galvojau apie LiAngelo atleidimą, – sakė LaVaras. – Detroito žmonės yra puikūs. Myliu jų fanus, tačiau organizacija yra verta skuduro. Jie nežino, kas yra geras žaidėjas. Daviau jiems naujokų biržos šaukimą už dyką!”

„LiAngelo turi pakankamai įgūdžių, kad galėtų žaisti ir sutelkti kitus. Kaip galima visa to atsisakyti? „Pistons“ savo pamoką išmoks skaudžiuoju būdu. Mano berniukai vis tiek žais kartu kažkurioje komandoje. Gelo gali puikiai pataikyti, tad tai, ką padarė „Pistons“, yra verta skuduro. Jie savo pamoką išmoks skaudžiuoju būdu“, – pridėjo LaVaras.

Ballas su „Pistons“ buvo sudaręs negarantuotą, minimalios vertės vienerių metų dvišalį kontraktą. Jeigu Ballas būtų sužaidęs rungtynes dukterinėje „Pistons“ komandoje G lygoje, jam būtų priklausiusi 50 tūkst. JAV dolerių premija.

„Pistons“ sužaidė dvejas ikisezonines rungtynes, tačiau Ballas ant parketo taip ir nepasirodė.

22-ejų metų 196 cm ūgio krepšininkas 2017-2018 metų sezone žaidė Prienų-Birštono „Vytaute“.

Po karjeros etapo Lietuvoje LiAngelo 2018 metais NBA naujokų biržoje savo pavardės neišgirdo.

Praėjusio sezono viduryje jis buvo sudaręs sutartį su G lygoje žaidžiančia Oklahomos „City Blue“, tačiau dėl nutraukto sezono aikštėje taip ir nepasirodė.

Komentarai:
Li Angelo i Siaulius, ten tikrai gautu pora minuciu, gal...
2020-12-17
Atsakyti
Godelis
Lavaras yra tiesioginis atitikmuo kiekvienam rytfaniui.
2020-12-15
-5
Atsakyti
Anonimas
ant sitos sudu krovos pykti negalima jis jau toks gime
2020-12-15
+7
Atsakyti
djgaffer
Sūnų ginti reikia,kas be ko.Bet skuduru vadinti NBA organizaciją yra praktiškai nuosprendis sau pačiam.Po tokių tėtušio kalbų LiAngelo nieks nekvies net pokalbiams,nes žinos,kad tėvelis visada kišis.Tai tik pats save pakišo po volu LaVaras.
2020-12-15
-2
Atsakyti
Martin
dar salaga 22 kiti ysitvirtina ir nepasaukti
2020-12-15
-2
Atsakyti
Audrius
sitam tai reiktu kad kas is kojos i snuki praleistu viena gera, kita karta gal patyletu
2020-12-15
Atsakyti
lol
gal ne nba zaidejas bet is gatves atejes zalgiriui 25 taskus supurte =]
2020-12-15
+8
Atsakyti
Juventus fanas
tai ko tada, anot tetusio, vertos kitos 29 organizacijos, kurios net demesio nekreipia i trecia Balla?
2020-12-15
+3
Atsakyti
Algirdas
TBH nelabai suprantu del ko jau taip stumiama ant to liangelo, bent jau kai buvo LT tikrai buvo geresnis uz savo bebra broliuka debiliuka, jam tikrai su desciplina geriau nei jaunesniam. Ir manau tikrai jis nera blogesnis uz sirvydi. Nera jis super grajokas bet pernelyg jau daug hate\'o lygioj vietoj.
2020-12-15
Atsakyti
Propeleris
Vienintelis sansas jiem visiem 3 zaist vienoj nba komandoj jei pirmi 2 bus zviozdos komandoje su gerais kontraktais ir lieps klubui paimt ir 3 broli liurbi uz minimuma. Kaip Giannis kad padare savo broli i Milwaukee itaises.
2020-12-15
-3
Atsakyti
zvezda
gaus vėl savo BBB lyga atkurt, kad turėtu kur žaist
2020-12-15
+3
Atsakyti
Lavaro Tevas
Liangialo yra kaip tas trecias durniukas brolis is pasaku. Jei jos zada isvis testi krepsininko karjera tai ji nenueis niekur auksciau nei kad buvo Prienuose. Gal kazkokiame Vengrijos ar Kipro cempionate ir gali buti lyderis bet nedaugiau.
2020-12-15
+3
Atsakyti
BARKLEY
CIA TAVO SUNELIS SKUDURO NEVERTAS
2020-12-15
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.