Floridos universiteto „Gators“ komandoje ir NCAA krepšinio pasaulyje – nerimo valandos.

Vienas iš komandos lyderių Keyontae Johnsonas sukniubo viduryje aikštelės ir veidu krito ant parketo, nuo kurio pakilo tik su medikų pagalba.

Aikštelėje buvę komandos draugai iš karto pakvietė medicinos personalą ir 21-erių Johnsonas buvo nugabentas į artimiausią ligoninę. Naujausiame Floridos universiteto pranešime teigiama, jog krepšininkas buvo perkeltas į didesnę ligoninę, o jo būklė yra sunki, tačiau stabili.

Tuo metu Johnsono senelis žiniasklaidos kanalui „USA Today“ atskleidė, jog jaunuoliui buvo sukelta dirbtinė koma. Medikai tikisi, jog artimiausiu metu krepšininką bus galima pažadinti.

Kas lėmė tai, jog Johnsonas sukniubo, vis dar nėra žinoma. Remiantis „Associated Press“ duomenimis, vasarą jaunuoliui buvo diagnozuotas koronavirusas, kuris gali sukelti infekciją, pažeidžiančią širdies raumenį.

Floridos universiteto atstovas spaudai Denveris Parleris teigė, jog likusi komanda pirmadienį nesitreniravo, nors tam buvo sudarytos sąlygos. Artimiausios „Gators“ rungtynės su Šiaurės Floridos universitetu jau yra atšauktos.

Johnsonas per pirmąsias trejas sezono rungtynes vidutiniškai rinko po 19,7 taško ir 6 atkovotus kamuolius. 2021 m. NBA naujokų biržoje jam buvo prognozuojamas šaukimas pirmajame rate.

Epizodo video:

Komentarai:
djgaffer
Komos sukėlimas ir širdis man taip pat kažkaip nesiderina.Čia jau kažkas su galva bus,gal ir aneurizma kokia trūko.O gal ir koks navikas yra,sunku pasakyti,kai nėra daugiau info.Sveikatos ir stiprybės jam.
2020-12-15
+2
Atsakyti
nini
Jei butu sirdies ida nieks i koma nekistu zmogaus. Koma reiskia bedos su galva, kad netintu smegenys ir nebutu pazeidimu zievei.
2020-12-15
+1
Atsakyti
Anonimas
o korona tu musu korona
2020-12-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.