Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Deividas Sirvydis jau vakar atvyko į Detroitą, tačiau prie „Pistons“ komandos dar neprisijungė.

Vyriausiasis treneris Dwane‘as Casey surengtoje spaudos konferencijoje teigė, jog lietuvis dar turi pereiti koronaviruso protokolą. Tikimasi, jog Sirvydis į pirmąją treniruotę atvyks ketvirtadienį arba penktadienį.

„Pistons“ dar žais dvejas ikisezonines rungtynes. Penktadienio ir sekmadienio naktį Detroito ekipa susitiks su Vašingtono „Wizards“.

Sirvydis su „Pistons“ sudarė trejų metų 4,2 mln. JAV dolerių kontraktą. Tretieji sutarties metai nėra garantuoti. Artėjantį sezoną lietuvis turėtų uždirbti apie 900 tūkst. dolerių.

Šį sezoną Sirvydis pradėjo Jeruzalės „Hapoel“ klube ir Čempionų lygoje sužaidė du mačus. Vidutiniškai po 10 minučių aikštėje praleidęs krepšininkas iš viso įmetė 1 tašką.

Praėjusį sezoną 204 cm ūgio krepšininkas Vilniaus „Rytui“ Europos taurėje per 15 minučių pelnė po 6,6 taško, atkovojo po 2,8 kamuolio ir rinko po 5,7 naudingumo balo.

Komentarai:
Treneris Portfelis
Kiek metų Joną marino, db vėl...
2020-12-17
-1
Atsakyti
A.
tai, kad apie zaideja pelniusi po kelis taskus kryte ir dabar persikelusi i detroita tiek daug raso irodo musu salies krepsinio situacija. apie lebrona matyt tiek nerasoma kiek apie ta vaiki
2020-12-16
Atsakyti
djgaffer
Aš galiu bent 50 žaidėjų išvardinti,kurie neaišku,ką NBA veikė.Tingiu visus vardinti,bet pirmas šovęs į galvą ateina Kyle Singler.Žaidėjas,kuris net buvo laikomas vienu prasčiausių visų lakų NBA žaidėjų,sugebėjo ten atžaisti ne vieną ir ne du sezonus.Paskui toks Jimmer Fridette,kuris ten neįsitvirtino ir dar krūvos dabartinių suolo galo žaidėjų.Patys pažiūrėkit,kas ten suolo gale sėdi,tai apie juos tą patį galiy pasakyti-ką jie ten veikia?Tai gal užteks pagaliau ant saviškio stūmti,tegul tik naudojasi šansu.Nes už jį NBA suolo gale sėdi ne ką geresni žaidėjai.
2020-12-16
Atsakyti
...
A tai kur jis buvo visą tą laiką kai išvyko iš Izraelio?
2020-12-16
-3
Atsakyti
Ar
Dwane‘as Casey? Ne, negirdejau
2020-12-16
+5
Atsakyti
Gozeris
uztenka prie jo pavardes guglej scouting report parasyt ir atsidarius pamatyt kad nelabai kas gero be metimo yra pas ji, trumpos rankos pagal ugi tai negali gintis normaliai, ir siaip plaukioja gynyboj nei perima nei blokuoja, verztis nesiverzia po krepsiu nors gerai meta baudas ir galetu jas provokuot, nezinau, ar bus kazkas is jo
2020-12-16
+2
Atsakyti
asd
Aš neįsivaizduoju kaip jis ten žais- lėtas, fiziškai silpnas, ginyba tragiška, metimo nėra.
2020-12-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.