Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Kyle‘as Kuzma ir toliau gins Los Andželo „Lakers“ garbę.

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, jog 25-erių puolėjas susitarė dėl trejų metų 40 mln. JAV dolerių kontrakto.

Naujoji sutartis įsigalios nuo 2021-2022 m. sezono. Krepšininkas taip pat turės galimybę nutraukti kontraktą prieš prasidedant 2023-2024 m. sezonui.

Praėjusį sezoną Kuzma vidutiniškai rinko po 12,8 taško, 4,5 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
...
Nuotaikos žaidėjas, jokio stabilumo. Vieneriose rungtynėse gali būti MVP, kitose - lavonu. Metimų pasirinkimas dažniausiai nelogiškas, vengia agresyviau baudos aikštelėje sužaisti, gynyba silpna. Tačiau atsižvelgus į amžių, jis vis tiek buvo vertas daugiau. Su tokiu kontraktu jį labiau vertėtų pasilikti, nei mainams panaudoti. Kad ir kaip ten bebūtų, Lakers tai dvigubas laimėjimas. Ir žaidėjas išsaugotas, ir pinigų išleista mažai. Vienas iš didžiausių tarpsezpnio laimėjimų. Labiausiai jam trukdo prastas charakteris. Būtų pats laikas pamiršti vaikiškus kaprizus ir pradėti sunkiai dirbti.
2020-12-22
+7
Atsakyti
Beveik visas siu metu atkrintamuju Lakers varzybas maciau Kuzma isleidzia prasideda visokios problemos gynyboj gaila ziuret buvo, nes kazkaip norisi, kad sektusi jam, bet atrode Lakers be Kuzmos geriau aiskelej, nei su juo, bet tarp jo ir savininkes Buss yra labai geri santykiai tai matyt del to ir kontraktas.
2020-12-21
-4
Atsakyti
A.
kuzminskas, sutartis su lakers.:)
2020-12-21
-2
Atsakyti
s
Pult moka , ginyboj grybas . Nebus zvaigzde, minkstas charakteris
2020-12-21
+2
Atsakyti
djgaffer
Čia Lakers gražiai prasisuko.Kai dabar žadėjai gauna tokius milžiniškus kontraktus,tai Kuzma palyginimui rik trupinius gaus.O žaidėjas jis geras,su galimybe tapti ir žvaigžde.Tai čia LAL išlošė kaip reikiant.
2020-12-21
+5
Atsakyti
Anonimas
Jei netiks tai lengvai gales iskeisti, nes perspektyvus zaidejas su tokiu mazu kontraktu bus patrauklus daugeliui komandu.
2020-12-21
-1
Atsakyti
Propeleris
Nu cia islose gerai LAL, Kuzma puikus scoreris drasiai i starta eitu ne vienoj nba komandoj.
2020-12-21
+8
Atsakyti
As
Nu jo su Ingremo kontraktų palyginus juokas ima nors atrodė bus už jį daug geresnis ir alstaras, bet neatlaikė konkurencijos lebrono efektas kaip ir lovas koks buvo minesotoj...
2020-12-21
+8
Atsakyti
Puiku
Geras kontraktas iš Lakers pusės, perspektyviam žaidėju 3 metų sutartis už 40mln, tikrai labai geras dealas. Jeigu neatsiskleis, už tokią sumą be problemų galima išmainyti. Pelinka GM of the year!
2020-12-21
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.