Nuotr.: ITAR-TASS – Scanpix
Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Individualiai sportuojantis Gustavo Ayonas mielai sugrįžtų į Madrido „Real“ komandą, kuri praėjusią savaitę prarado vidurio puolėją Anthony Randolphą. Pastarasis Eurolygos dvikovoje su Pirėjo „Olympiakos“ patyrė Achilo sausgyslės traumą, dėl kurios šį sezoną neberungtyniaus.

Šį sezoną metami dvitaškiai

57%
19,1
Pataiko: 19,1
Taiklumas: 56,5%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Walter Tavares

Ayonas seka buvusios komandos aktualijas, į kurias reaguodamas pirmiausiai išreiškė palaikymą Randolphui. 

„Man asmeniškai teko patirti sunkias traumas praeityje, linkiu Anthony sveikatos, – „Tirando a Fallar of esRadio“ eteryje sakė Ayonas. – Randolphas – stiprus vyras, jis grįš geresnis ir dar su didesniu entuziazmu.“ 

Iškritus Randolphui iš rikiuotės, „Real“ vadovybei veikiausiai teks žvalgytis į rinką pamainos. Potencialus naujokas ACB pirmenybėse galėtų rungtyniauti neužimant užsieniečiams skirtos vietos, o meksikietis Ayonas būtent ir atitinka šį kriterijų.

„Tai būtų geras variantas, – kalbėjo Madride 2014-2019 m. žaidęs ir dukart Eurolygos čempionu tapęs Ayonas. – Madridas – vieta, kur visada jaučiausi labai patogiai. Esamos aplinkybės nėra malonios, bet sugrįžimas ten, kur buvau labai laimingas, būtų nepaprastas. Žinoma, kad norėčiau grįžti ir gauti dar vieną galimybę.“

35-erių Ayonas praėjusią vasarą išsiskyrė su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda, o šį rudenį rungtyniavo gimtojoje Meksikoje, kur atstovavo 2019 m. vasarį įkurtai Gvadalacharos „Astros“ ekipai.

Jo statistika per aštuonerias rungtynes vidutiniškai siekė po 16,3 taško, 8,5 atkovoto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo bei 23,1 naudingumo balo.

2019-2020 m. Eurolygos sezone Ayonas rinko po 12,5 taško, 5,3 atkovoto kamuolio, 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir 14,3 naudingumo balo.

Komentarai:
K4
Tuoj Ayonas griz is sutvarkys visus reikalus
2020-12-22
Atsakyti
djgaffer
Aš tikiu,kad jis mielai ten grįžtų.Gero pinigo karjerai einant į pabaigą dar užsidirbti norisi.Bet kad nelabai Realas jį ims.Geriau Garubai duos daugiau laiko,kuris ir PF,ir C gali žaist.Tai abejoju,ar susigrąžins Ayoną.
2020-12-21
+5
Atsakyti
Whatttt
Randolphas ne centras
2020-12-21
-2
Atsakyti
Wtf
A. Raldolph centras??? 🤪😄🤪
2020-12-21
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.