Nuotr.: E. Šemiotas
Nuotr. E. Šemiotas

Klaipėdos „Neptūno“ moterų klube kurį laiką vyravusi įtampa pasiekė aukščiausią tašką. Komandos krepšininkės sukilo prieš vyr. trenerį Dalių Ubartą, praneša tinklalapio „BasketNews.lt“ šaltiniai.

Dalis žaidėjų ėmė drastiškai reikšti nepasitenkinimą 50-mečio specialisto diegta darbo metodika, o palaipsniui kilusi įtampa netgi virto ultimatumu nepasirodyti rungtynėse.

„Neptūno“ vadovybė sureagavo į aistras komandoje ir suspendavo Ubartą, vietoje kurio paskutiniuose dviejuose „Huawei Moterų lygos“ susitikimuose vadavo žaidžiančioji asistentė Andra Gabalytė. 

Praėjus beveik dviem savaitėms, „Neptūno“ vadovai nėra iškomunikavę galutinio sprendimo dėl Ubarto, tačiau, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, sunkiai tikėtina, jog bendras darbas bus atnaujintas.

Tokio scenarijaus išsipildymas veikiausiai neapsieitų be permainų sudėtyje. Situacijos sprendimo tikimasi iki artimiausių „Neptūno“ rungtynių, kurios sausio 8-ąją numatytos namuose su Vilniaus „Kibirkštimi-VKM“.

Ubartas buvo pasamdytas praėjusią vasarą, o 2019-2020 m. sezone „Neptūnui“ vadovavo Gabalytė. 

Iki Ubarto suspendavimo „Neptūnas“ laimėjo keturiskart per aštuonis turus, o Naujuosius metus pasitinka su penkiomis pergalėmis po dešimties rungtynių ir trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Ubartas į gimtąją Klaipėdą vasarą pasuko po ketverių metų darbo Kinijoje. Anksčiau jis uostamiestyje treniravo tuometines Klaipėdos moterų komandas „Lemminkainen“ ir „Fortūną“ bei skynė LMKL bronzos medalius, taip pat dirbo su Lietuvos vaikinų ir merginų jaunimo rinktinėmis. 

Komentarai:
Ramass
Visi kaip susitarę gynėt Sireika . Tipo žaidėjai myžniai , o treneris super. Kol komanda nepradėjo išsilaksčiusi po kitus klubus kalbėti apie despotišką elgesį. Nebus dabar to paties?
2020-12-22
-12
Atsakyti
Ed
Nu va, su šita naujiena sužinojau, kad Neptūno moterų komanda yra. :)
2020-12-22
-2
Atsakyti
nus
Raso, kad Grigonis iseina i Barsa, o Leo i Zalgiri ir dar Gosas neprasimuses i NBA i Zalgiri.
2020-12-21
+1
Atsakyti
Lazda
Kaip atejo balvonas taip ir isejo tik , kad smarve dar jauciama.
2020-12-21
-2
Atsakyti
Durys
Daliau dar gal turi duru pardavimui?
2020-12-21
Atsakyti
Futball
dar vienas neptuno super klubo projektas? gerai kai miestas maitina pinigais tai gali atleidineti, trenerius, direktorius, zaidejus, kazko dudorius tyli juk visada susirupines budavo. ar tyliai akcijas miestas perka ir super klubo???
2020-12-21
-7
Atsakyti
Kugelis
jis toks treneris kaip jo aukletinis politikas.....
2020-12-21
+2
Atsakyti
Na aišku kodėl
gabalyte pernai vadovavo dabar ją išstūmė neteko pinigėlių tai nusprendė kitas nuteikti prieš treneri ir susigrąžinti vietą,moteriskos manipuliacijos
2020-12-21
+5
Atsakyti
djgaffer
Kinijoj dirbo,tai gal parsivežė kokių komunistinių minčių.🙂 Bet šiaip,tai man jis visada toks tironas atrodė.Staugt labai mėgsta,o su moterim kaip tik reikia švelniau dirbti.Griežtumas turi būti,bet neperžengiant ribų.O jis jas matyt peržengė.
2020-12-21
+1
Atsakyti
Anonimas
moteru krepsinis, bet paautai uz vyru didesni
2020-12-21
+4
Atsakyti
uz zalgiri
mergeles matyt pyksta kai kas drebia tiesa i akis todel ir kilo nepasitenkinimas. jei jas girtu ir nuolaidziautu, butu pats geriausias
2020-12-21
+2
Atsakyti
Anonimas
O priezastis yra kodel ji nuverte?
2020-12-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.