Nuotr.: Twitter
Nuotr. Twitter

Ant kojų besistojančio Delonte Westo gyvenime – pozityvus posūkis. Shamsas Charania iš „The Athletic“ praneša, jog buvęs NBA krepšininkas įsidarbino priklausomybių centre, kur pats pradėjo savo reabilitacijos kelią.

37-erių amerikiečiui pagalbos ranką praėjusį rugsėjį ištiesė Markas Cubanas, kurio valdomame Dalaso „Mavericks“ klube jis žaidė vieną sezoną.

Cubanas rudenį sureagavo į pasirodžiusią informaciją, jog benamiu tapęs Westas Dalaso degalinėje prašo išmaldos. „Mavs“ bosas pasiėmė vyriškį su savimi, nukreipė į reabilitacijos centrą bei pasisiūlė padengti gydymo išlaidas. Westas taip pat kenčia nuo bipolinio sutrikimo.

Milijardierius nuolatos palaiko ryšį su Westo mama.

Westas per aštuonerių metų karjerą uždirbo apie 16 mln. JAV dolerių, tačiau nusirito dėl narkotikų vartojimo ir kitų priklausomybių. 

Komentarai:
djgaffer
Širdis džiaugiasi matant Westą laimingą.Daug sunkumų praėjo,tas bipolinis sutrikimas labai jam pakenkė.Bet gersi,kad ir Cubanas laiku įsikišo.Dabar Westas gali pradėti mėgautis gyvenimu.Už tai Cubanui bus visada pagarba.
2021-01-20
+1
Atsakyti
Hm
Pratemptu iki nba pensijos, tada vel gales lengviau gyventi.
2021-01-20
Atsakyti
...
Maladiec Kubanas, o kur visi Westo draugeliai, netgi kaip jie mėgsta save vadint - brothers 🙂 Nėr milijonų ir dzin net odos spalva, neatsirado negrų kurie padėtų savam, visi BLM reikaluose 😁
2021-01-20
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.