Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Kauno „Žalgirį“ pasiekė žinios, kad Mareko Blaževičiaus COVID-19 testo atsakymas yra teigiamas. Kitų žaidėjų ir trenerių štabo narių trečiadienį atliktų testų rezultatai yra neigiami, paskelbė „Žalgirio“ klubas.

Po pirmadienį sužaistų Karaliaus Mindaugo taurės rungtynių žalgiriečiai antradienį turėjo laisvą dieną. Peršalimo simptomus pajutęs Blaževičius liko namuose, jau nedalyvavo trečiadienio treniruotėse ir buvo ištirtas atskirai.

Paaiškėjus teigiamam testo atsakymui, buvo ištirta ir likusi komandos dalis. Trečiadienio testų rezultatai tiek žaidėjams, tiek trenerių štabo nariams parodė neigiamus atsakymus.

Žalgiriečiai ketvirtadienį dar kartą testuosis papildomai.

Jeigu komandos nariai sulauks dviejų iš eilės neigiamų testų rezultatų, tuomet galės dalyvauti penktadienio Eurolygos rungtynėse.

„Žalgirio“ arenoje kauniečių laukia susitikimas su Pirėjo „Olympiakos“ komanda. Mačas prasidės 20 val.

Prieš tai „Žalgirio“ komandoje COVID-19 virusu buvo užsikrėtęs vienintelis Rokas Jokubaitis.

Komentarai:
wow, ar komanda atlaikys sia netekti? Kiek high5, suksniu ir ranksluosciu nepaduotu tai kainuos?
2021-01-21
-4
Atsakyti
vel susirinko rezidentai ir diskutuoja .
2021-01-21
-10
Atsakyti
ATI
Grigoni testas praleido nors tas tikrai su corona, o Mareko ne. Geri tie testai 🤣
2021-01-21
-3
Atsakyti
Karonas - labai rimtas ligas: Pats sirgau - zinau (ejau i parduotuve, gi ziuriu - palapine, uzejau, pasitestinau - kita diena atsakymas "teigiamas", blie, izoliuokis 10 dienu tuojpat!!!... o po 5 dienu net sloga atsirado!!! taip ir prasirgau...)
2021-01-21
+2
Atsakyti
Anonimas
Ar esate kas girdeje apie besimptomi vezi, gripa, tuberkulioze, plauciu uzdegima ar panasiai... PGR testas - zmoniu kontroles instrumentas
2021-01-20
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
8,6
Pataiko: 8,6
Taiklumas: 42,3%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Marius Grigonis