Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Nors pasaulį vis dar gaubia koronaviruso sukelta nežinomybė, tačiau Dalaso „Mavericks“ jau dabar planuoja į ateitį.

Marcas Steinas iš „The New York Times“ teigia, jog bendravo su „Mavericks“ savininku Marku Cubanu, kuris atskleidė, kad jau pradėjo diskusijas su NBA atstovais apie galimybę Dalaso ekipai sužaisti draugiškas rungtynes su Madrido „Real“.

Cubanas taip norėtų surengti draugiškus susitikimus ir „Mavericks“ lyderio Luka Dončičiaus gimtojoje Slovėnijoje.

Realiausias variantas, jog tai bus draugiškos ikisezoninės rungtynės, kuriose NBA klubai keliauja po skirtingas šalis ir žaidžia su vietos arba kitomis NBA komandomis.

Pastarasis toks pavyzdys – 2019 m. spalis, kuomet Sakramento „Kings“ Indijoje sužaidė dvejas ikisezonines rungtynes su Indianos „Pacers“ ekipa.

Komentarai:
Benas
Na bent jau europoje tai tikrai nereikia tarpusavio mačų, žymiai įdomiau su europos komandomis, bet kodėl tokio rungtynės - ne organizuojamos tai klausimas. Nejau amerikonai įsitikinį kad čia kepurėmis užmėtys , na tikrai ne bent jau pirmaujančias eurolygos komandas...
2021-01-22
+6
Atsakyti
x
Sabas galėtų pasirūpinti dėl Žalgirio ir Pacers mačų
2021-01-22
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

74%
17,1
Pataiko: 17,1
Taiklumas: 74,0%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Luka Doncic