Nuotr.: Douglas BBL
Nuotr. Douglas BBL

Santa Baltkojienė sugrįžta į Kauno „Aisčių-LSMU“ gretas. Klubas pristatė žinią, jog įžaidėja po šeimos pagausėjimo jungiasi prie treniruočių proceso.

„Po pertraukos sugrįžti į krepšinio aikštelę, į patį treniruočių procesą yra jausmas neapsakomas, – kalbėjo Baltkojienė. – Šiuo metu treniruočių planas yra kiek daugiau asmeninis, nes dirbu su atletinio rengimo trenere.

Bet sutvirtėjus tikiuosi greitu metu pasijungti ir į komandines treniruotes. Su Kauno klubu esame sudarę sutartį su galimybe išvykti į užsienį, bet iki to laiko tikiuosi su „Aistėmis-LSMU“ pasiekti ne vieną pergalę.“

2019-2020 m. sezone Kaune spindėjusi gynėja Baltijos lygoje vidutiniškai rinko po 14,4 taško, 6,3 rezultatyvaus perdavimo, 4,5 atkovoto ir 2,2 perimto kamuolio.

„Huawei Moterų lygoje“ jos statistika siekė 13,8 taško, 4 atkovotus kamuolius ir 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Aistės-LSMU“ su Baltkojienė priešaky laimėjo Karalienės taurę, o krepšininkė asmeniškai buvo pripažinta finalo MVP. Baltijos pirmenybėse komanda nuskynė sidabrą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Santa Baltkojienė

Santa  Baltkojienė
Komanda: Kauno Aistės-LSMU
Pozicija: PG
Amžius: 28
Ūgis: 176 cm
Svoris: 64 kg
Gimimo vieta: Lietuva