Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Artėjančią naktį Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) bus užfiksuotas istorinis įvykis.

Orlande vyksiančiose rungtynėse tarp vietos „Magic“ ir Šarlotės „Hornets“ švilps dvi moterys Natalie Sago ir Jenna Schroeder.

Jos arbitrų brigadą sudarys su Seanu Wrightu.

Sago elitinėje krepšinio lygoje dirba nuo 2018-2019 m. sezono, o Schroeder – nuo 2019-ųjų metų.

NBA pirmenybėse šį sezoną švilpia penkios moterys: Sago, Schroeder, Lauren Holtkamp-Sterling, Ashley Moyer-Gleich ir Simone Jelks.

Komentarai:
aaa
Wow.. Sakyciau kad po tokio ivykio jau galima ir sezona nutraukti: NBA finalo rungtynes sitam ivykiui paprasciausiai neprilygs. Sekantis zingsnis: bent viena zaidzianti aiksteleje moteris vyru komandoje. Negaliu sulaukti! :D sarkazmas off.
2021-01-26
-3
Atsakyti
Anonimas
Cia stambiu organizaciju pakazucha - prisikvieti kuo imanoma ivairesniu zmoniu dirbt praktiskai nelabai reiksmingus darbus tavo organizacinoj, bet uztat gauni belekokia gera reputacija tu social. tinklu lochu akyse. O kaip zinom siais laikais per socialinius tinklus eina milziniskos reklamos.
2021-01-25
-11
Atsakyti
Didi diena
Nu neįtikėtina! Reiktų visame pasaulyje ryt ta proga ne darbo diena paskelbti.
2021-01-25
-7
Atsakyti
djgaffer
Įdomu,kodėl tik dabar dvi švilps.Ten juk visada kovojama už lygybę,tai daug anksčiau toks įvykis galėjo nutikti.Matyt tik dabar pribręndo.Toliau eis spėju Becky Hammon eilė,kuri taps pirmąja vyr.trenere moterimi,o paskui jau ir gėjams bei lesbietėms ateis laikas.
2021-01-25
+6
Atsakyti
Žuvis
Ir LGBT atstovės musulmonės
2021-01-25
+10
Atsakyti
Justas
Turetu dar juodos but.
2021-01-25
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.