Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

LKL TV laidoje „Krepšinis su Rimvydu Valatka“ pašnekovo vietoje atsidūrė vienas LKL vadovų.

„Suunto 7“ – sportui ir gyvenimui pristato pokalbį su LKL prezidentu Remigijumi Milašiumi.

Nuo pat 2013-ųjų lygos prezidento pareigas einantis Milašius pasakojo, kokių veiksmų ėmėsi tik pradėjęs vadovauti čempionatui.

„Aš pasukau kitu kampu. Tai, kas yra pritaikyta Europoje ir NBA, stengiausi pritaikyti ar kopijuoti čia. Nebijau to žodžio, nes jeigu kažkas yra gerai padaryta, nereikia keisti, o verčiau pritaikyti. Per 3-4 metus bandžiau sulipdyti savo komandą. Sukūriau jauną, perspektyvų kolektyvą, kuris pamilo krepšinį vadybiniame darbe“, – sakė lygos vadovas.

Kalbėdamas su Valatka, Milašius pranešė dalyvausiantis LKL prezidento rinkimuose, jei sulauks klubų paramos.

„Tų kalbų girdėjau labai daug. Ir federacija, ir kas tik nori. Gyvenimas ir likimas diktuoja patys. Kaip bus, nežinau. Klubai išreikš nuomonę, ar aš dar reikalingas, ar ne. Sakyčiau, kad dėl įdirbio, kuris yra padarytas, kai kurie klubai nori, kad aš dar pabūčiau. Aš galvoju, kad rinkimuose pabandysiu savo kandidatūrą iškelti, jei klubai to norės. Nenorės – pasirinks kitą vadovą“, – atviravo Milašius.

Taip pat pokalbyje buvo gvildenamos ir kitos temos, tarp jų – blankus Vilniaus „Ryto“ sezonas, prasidėjęs svajonėmis apie čempionų titulą.

„Vasarą matydamas, ką renka Vilniaus komanda, galvojau, kad čempioną pakeisti bus sunku, bet intriga gali atsirasti. Ne visada viskas pavyksta. Valdyti klubą yra turbūt sudėtingiau nei įmonę. Tos dvylika asmenybių yra sudėtingas klausimas.

Vilniui nepasiseka to padaryti, bet kaip mes bekalbėtume, Gedvydo Vainausko komanda per 20 metų konkurenciją sudarė, vienaip ar kitaip, prie jo buvo klubas. Per dieną negalima suburti komandos, tikėkimės, kad kada nors ji bus“, – apie sostinės klubo reikalus kalbėjo Milašius.

Išsamų daugiau nei pusvalandžio trukmės pokalbį su „Betsafe-LKL“ prezidentu žiūrėkite naujausiame „Krepšinio su R. Valatka“ epizode.

Komentarai:
Kaip Sabas pasakys
taip ir daris, o ne klubai
2021-01-27
-6
Atsakyti
djgaffer
Dar jis nori tęsti savo darbus.Ateina laikas,kai reikia trauktis ir užleisti vietą jaunesniems su naujom idėjom.Vieni lengvai tai priima,kiti sunkiai.Tai Milašius pastarasis.Pats tikrai nesitrauks,tai reik tikėtis,kad klubai jį pakeis,išsisėmė jau.
2021-01-27
-7
Atsakyti
zZz
Tai kad jis - žmogus be ambicijos. Aš pvz noriu, kad visos LKL komandos žaistų tarptautiniuose turnyruose. Kad komandos turėtų aukštesnius skaidrumo standartus. Kad būtų ieškoma būdų kaip komandas įtraukti į bendruomenę - ne vien tik "kaip PR komandų nuspręs". Milašius yra ant visko padėjęs ir tiesiog plaukia pasroviui. Gal labiau skęsta negu plaukia - LT klubinis krepšinis važiuoja į dugną (Ž yra išimtis, patvirtinanti taisyklę).
2021-01-27
+9
Atsakyti
Vox
Tikiuosi, kad taip ir bus - Milašius liks. Nesinorėtų, kad LKL virstų antra Kauno krepšinio federacija.
2021-01-27
-5
Atsakyti
nini
Kiek nori stumkit ant jo, bet LKL dar niekad nebuwo tokio auksto lygio, tik kad paciam auksciasam lygmeny konkurencija dingus.
2021-01-27
-7
Atsakyti
Juventus fanas
Siaip jo darba galima vertinti teigiamai, bet uzkniso nuolatinis Ryto protegavimas, tai noretusi pokyciu
2021-01-27
+1
Atsakyti
Neeeeeeeeeeeeeeeeee
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2021-01-27
+4
Atsakyti
Užleiskim vietą jaunimui
Ačiū, Ne. Jau užtenka.
2021-01-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.