Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Eurolygoje pirmaujanti „Barcelona“ (16-6) išvyko į Pirėjų, kur bandys atsirevanšuoti vietos „Olympiakos“ (11-11), kuriam nusileido pirmajame rate namuose.

Prieš laukiančią dvikovą vyriausiasis katalonų treneris Šarūnas Jasikevičius mano, jog dabar žaidėjai geriau supranta savo vaidmenis, nei sezono starte.

„Turime būti konkurencingi. Jie mus nugalėjo išvykoje įmesdami 96 taškus ir būdami daug fiziškesni, – kalbėjo Jasikevičius. – Jei esi konkurencingas, turi atsakyti fiziškumu tokiai komandai. 

„Barcos“ pranašumas turi būti atsarginių žaidėjų suolelis, su daug įvairių variantų. Žaidėjai turi suprasti, jog kiekvienas yra reikalingas kažką duoti komandai ir dabar mes tą geriau suprantame, nei sezono pradžioje.“

Katalonijos klubas Eurolygoje šiuo metu yra iškovojęs penkias pergales paeiliui.

„Olympiakos“ ir „Barcelonos“ susitikimas Pirėjuje – šį vakarą 21 valandą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.