Nuotr.: ZUMA Wire
Nuotr. ZUMA Wire

„Barcelonos“ gynėjas Cory Higginsas po rungtynių su Pirėjo „Olympiakos“ teigė, jog visiškai suprato Šarūno Jasikevičiaus įniršį, tačiau tuo pačiu lietuviui negailėjo ir šiltų žodžių.

Ketvirtadienio rungtynėse Graikijoje „Barca“ kontroliavo padėtį pirmojoje mačo dalyje, tačiau viskas baigėsi tuo, jog persvarą išbarsčiusią Katalonijos ekipą išgelbėjo Higginso baudų metimai.

„Jis turėjo teisę būti piktas, – tinklalapiui „Eurohoops“ sakė Higginsas. – Toks jau tas Šaras. Jis visada bus reiklus, tačiau tuo pačiu metu jis nori išspausti maksimumą iš kiekvieno krepšininko. Kaip žaidėjas, tu privalai tai gerbti.“

Higginsas taip teigė, jog rungtynių pradžia buvo gera, tačiau po ilgosios pertraukos komanda išsimušė iš ritmo.

„Mes tikrai turėjome sužaisti geriau. Pradėjome rungtynes susikaupę, tačiau paleidome iniciatyvą trečiajame kėlinyje ir nusileidome jiems fiziškumu, tai lėmė, kad išsimušėme iš ritmo. Čia laimėti visada sunku ir kiekviena pergalė dabar mums yra labai svarbi.

Žinojome, kad laukia darbinės rungtynės. Tiesiog turėjome išlikti vieningi, tą bandžiau pasakyti ir komandai. Išlikime kartu ir dirbkime. Laimei, mačo pabaiga susiklostė palankiai“, – pratęsė „Barcelonos“ gynėjas.

Po šios pergalės „Barca“ išsaugojo lyderės poziciją Eurolygoje, o Higginsas užsiminė ir apie Jasikevičiaus sukuriamą atmosferą komandoje.

„Mes kaip komanda jau žaidžiame ne pirmus metus, o tai yra labai svarbu. Šarui svarbiausia yra didelės šeimos atmosfera. Visi būna kartu, nuolat akcentuojama, kad svarbiausia yra komanda. Tai yra labai svarbu ir manau, jog ateityje mums tai atneš itin daug naudos“, – baigė Higginsas.

Komentarai:
Lol
didele seima kur tevas visus dubasina
2021-01-29
+1
Atsakyti
Realus
kiek siandien pastatei ir ikalei? luzeris
2021-01-29
-5
Atsakyti
Antanas
bulviaus sabutilnikas prasneko
2021-01-29
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

79%
14,8
Pataiko: 14,8
Taiklumas: 79,5%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Nikola Mirotic