Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Madrido „Real“ palikęs ir lapkričio mėnesį į Denverio „Nuggets“ išvykęs Facundo Campazzo vis dar skina apdovanojimus Ispanijoje.

Facundo Campazzo

Facundo  Campazzo
Komanda: Denver Nuggets
Pozicija: PG
Amžius: 29
Ūgis: 179 cm
Svoris: 75 kg
Gimimo vieta: Kordoba, Argentina

Krepšinio gerbėjai argentinietį išrinko ACB lygos dešimtmečio naudingiausiu krepšininku.

Campazzo finale įveikė buvusį komandos draugą Madride Sergio Llullą. Pakeliui link titulo Facu aplenkė Rudy Fernandezą, Marcelinho Huertą, Jaycee Carrollą bei jau minėtąjį Llullą.

Balsavime taip pat dalyvavo tokie krepšininkai kaip Nikola Mirotičius, Sergio Rodriguezas, Felipe Reyesas, Tornikė Šengelija, Juanas Carlosas Navarro, Bojanas Dubljevičius ar Luka Dončičius. Pastarasis pusfinalyje nusileido Llullui.

Campazzo į „Real“ atvyko 2014-aisiais. Jis sužaidė 2014-2015 m. sezoną Madride, tačiau paskui du sezonus buvo skolinamas Mursijos UCAM ekipai.

Per visą karjerą „Real“ klube argentinietis iškovojo du Eurolygos titulus, triskart triumfavo Ispanijos pirmenybėse, du kartus laimėjo Ispanijos karaliaus taurę, o keturis – Ispanijos Supertaurę.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.