Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Puikiai Eurolygoje rungtyniaujanti Stambulo „Fenerbahče“ komanda artėjantį iššūkį su Sankt Peterburgo „Zenit“ pasitinka nežinodama, ar sulauks pagalbos iš dviejų pagrindinių žaidėjų.

Turkijos lygos sekmadienio mače su Gaziantepo „Empera“ Igorio Kokoškovo vadovaujama ekipa prarado Marko Guduričių ir Dyshawną Pierre'ą

Atlikdamas prasiveržimą krepšio link, Guduričius susižeidė šlaunies raumenį, tuo metu Pierre'as patyrė pilvo raumens traumą. Abu krepšininkai nebegalėjo tęsti rungtynių, kuriose „Fenerbahče“ per pratęsimą krito 97:102.

Guduričius ir Pierre'as kurį laiką nesitreniruos, o prieš penktadienio akistatą su Artūro Gudaičio atstovaujama ekipa bus atlikti papildomi tyrimai, po kurių paaiškės atletų galimybė žaisti.

Gruodžio viduryje Guduričių susigrąžinusi „Fenerbahče“ Eurolygoje pakilo iš pelenų ir laimėjusi aštuonerias rungtynes paeiliui išliko lenktynėse dėl atkrintamųjų.

25-erių serbas Eurolygoje vidutiniškai renka po 11,4 taško, 3,8 atkovoto kamuolio, 3,4 rezultatyvaus perdavimo bei 12,9 naudingumo balo.

27-erių Pierre'as fiksuoja 8,6 taško, 3,4 atkovoto kamuolio, 2 rezultatyvių perdavimų bei 11,7 naudingumo balo statistiką.

Guduričiaus trauma:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.